Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada Vahide ne laprdaj, sto eto ti nisi pomogao svojoj reprezentaciji...
Hahaha takva smo mi govna od naroda, jucer Vahu dizali u nebesa sad mu jebu od do... Skart od nacije koda treba biti istrebljena sa lica zemlje
Niko Vahi ne j... nikoga. Mesa je selektor i trebamo ga podrzati. Nadamo se da je nesto, u medjuvremenu, i naucio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vaha, realno, razocarao si navijace BiH. Zelimo ti svu srecu i ne trebamo tvoju javnu podrsku. Ti utakmice nase reprezentacije nisi gledao osim povrsno, mozda golove. Hvala i do vidjenja.
Molim te, koliko je puta upucen poziv Ivici Osimu da vodi reprezentaciju? Da li je prihvatio? Nikad.I on je dingospo a Vaha je pakas...Ma vi pojma nemate..
Ti si svoje rekao, sad ššš!
ko te ba sta pito odabi od reprezentacije nemas pravo glasa,i neznam sta ovi novinari ima da ga pitaju ma zdravoooo vahide seronjo
Vaha, prije par dana si umro za mene, vise niti te pratim niti me zanimaju tvoji komentari, tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje... hajd sad lijepo u africku zemlju Safari.... zbogom klosaru...
Golemo te ne zanima, pa si otvorio chlanak i napisao komentar...
Vaha kod svog naroda si niko i nista...fuj
Ne možeš govoriti u ime naroda...
Ivica Osim je nebrojeno mnogo puta zvan da bude selektor, ali uvijek je bio neki vjest izgovor.U medjuvremenu je bio trener Sturma i Jef Uniteda. Vaha je takodje pozvan da bude.Odbio je.I on je kao pakas.Ovo mi lici na onu pricu kad frajer munta trebu da profuraju i ona odbije, i naravno po starom dobrom obicaju proglase je ku...m.
Mislim da je poslije svega malo koga u BiH briga sta ti mislis o reprezentaciji i selektoru...
...kazem ja, brzo ce mesa dobiti nogu, jer kazem ja, da nije relano otici na europsko, nece mu nacija oprostiti, i zato kazem ja, da se brzo vidimo za nove kvalifikacije za svjetsko...ovo bi trebalo otprilike biti njegovo misljenje...mudriji potez od Meše, ali Mešin je hrabriji i zato mu podrska.
vjeruj twe mi da ce mesa minimum nas odvest do baraza i da cemo se inssala plasirat u francusku a u francuskoj ce napravit cudo ,kad je covjek od cuda iz druge lige napravio da renome .Samo naprjed mesa kakav si igrac bio takav budi selektor samo nemoj ko kip stojat pored linije pokazise da igraci znaju da si ziv kod aut linije.
ko te jebe tebi je samo para u tintari
#ebo ga ti Vaha, nisi htio, sta se sad javljas. Veliki trener, ovo, ono, al neces? A hoces komentarisat? Sto se nisi uhvatio tog velikog posla kad si mangup? Volio bi tebe nego Mesu, al on je barem htio.
pa nije on zvao novinare da daje izjavu nego su njega novinari zvali da da komentar..
Vaha,ostavi svoju priču za neku tursku ekipu. Imao si priliku,malo ti para bilo od naše reprezentacije,....sada je bolje da šutiš!!
nemoj ti ziv bio da pomazes,idi za parama ko sto si i naviko...
vahide prodajo $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Vaha, ne laprdaj. Drzi se ti svojih afrikanaca.