Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna bi li srao ili pisao, cuj ceka rasplet u Lilu da odgovori Japancima, mogao bi izvisiti na obadvije strane
KLIX dosadni ste s Vahom samo tako, znači kad se zaposli eto objavite jer to je vijest, ovo vaše preseravanje smori...
drugim rijecima Vaha vise voli sushi nego sarmu
Tako radi trener koji je cijenjen i kojem ne manjka ponuda. Koga preuzima teleca glava,nece ga ni turski drugoligasi.
23.11.2014 - Vahid Halilhodzic u razgovoru sa najutjecajnijim hrvatskim sportskim novinarom Tomislavom Židakom: "Tražili su me i zvali, međutim, teško ću prihvatiti, u pitanju su osobni razlozi. Kada te traže iz tvoje kuće, a Bosna i Hercegovina je moja kuća, teško je odbiti, a još teže pristati. Idućeg tjedna dolazim “dolje”, druga je godišnjica smrti mog brata Salema, bit će to tužni dani, ali odlučio sam sjesti s ljudima iz nogometnog saveza, razgovarati i objasniti. No, ne treba se zavaravati zbog jednog “obećavajućeg” telefonskog razgovora, ali dužan sam objašnjenje..."
07.07. 2014 Vahid Halilhodzic je pratio i Bosnu i Hercegovinu, koju na žalost brojnih navijača "Zmajeva" ipak ne misli preuzeti. "Kad si izbornik, moraš gledati hoće li igrati Srbin ili Hrvat, i zato ja nikada ne mogu trenirati tu selekciju. Ako izbaciš nekoga, odmah će reći: čuo sam da neke igrače nije uzeo... Sramotno je i skandalozno kad momci počnu pričati takve fašističke ideje, to me toliko pogađa." "Ja sam tu bio za vrijeme rata, doživio sam mnoge neugodnosti. Mogu pomoći na neke druge načine, a moja razmišljanja su malo drugačija i ne bih se vraćao ponovo na ta razmišljanja i te događaje koji su mi nanijeli puno moralnog, a ne samo materijalnog razočaranja", kaže Halilhodžić. U Hrvatsku se također ne misli ne više vraćati kao trener kluba, pa ni reprezentacije. "Ne, jednom sam bio tu i to je to. Mislim da je završena moja putešestvija na ovim prostorima. Mogu pomoći ovako, jer ja i sad pomažem mnogima ovdje, ljudi me traže savjete, traže igrače, dobre, a jeftine..."
Boli nas uvo za ovog covjeka na slici.
Koga vas? :o)
*** UHO ***
i ja totalni moron pa čitam o njemu
Skor Vahida Halilhodzica u trenerskoj karijeri: 48,8 % Wins 29,6 % Draw 21,6 % Losses Ovakvim se rezultatima mogu pohvaliti samo oni koji uzimaju 2 mil. eura po sezoni. A njih nema puno.
u Dinamu je radio za 600 hiljada i to mu je bio najplaceniji posao bio .Mislio od naseg saveza izmust ono sto je ostalo od Brazila
Nikad mi nece jasni takvi kao ti koji lazu a ne trepcu! :-)) " Halilhodžić preuzima Alžir, imat će manju plaću nego u Dinamu! ... trećinu manje nego u Dinamu gdje je zaradio 900.000 eura po sezoni, a na kraju se odrekao 1,3 milijuna kako bi mogao napustiti Maksimir prije isteka dvoipolgodišnjeg ugovora."
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bošnjački Ante.
marbara - Ante kakav god da jeste, za tebe svjetski covjek KONTAS ?????
A BIH si odbio kao svoju reprezentaciju!