Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cemu zavist? Momak se trudi,trenira! Uspio je! Ko je kriv vama zgubidanima?! Sretno tebi Halide i svaka cast. A realno, zaboli te dupe za ove "komentatore" sto od Ilijasa dalje dobacili nisu.
Sarajevo je na dobrom putu da postane nesto slicno Dinamu. Dinamo je dosta proizveo kvalitetnih igraca koje prodaje i koji se dodatne usavrse u ligama petice. Ako nasi klubovi budu isli u tom pravcu, uskoro ce nam i reprezentacija biti bolja. Bez dobre domace lige ili bar nekoliko klubova koji ce kao Dinamo postati rasadnik talenata nema nam buducnosti repke.
moj prijatelju Sarajevo nije ni blizu Intera iz Zaprešića, kakav dinamo hahahahhahahahaha jos malo pa ce ona prica "pravimo ekipu za grupnu fazu"
ma žao mi momka, menadžeri će ga unakaziti. Sad ide posudba, pa posudba, klupa pa vračanje u našu ligu, ili Radnik ili Sloboda
Halide puno srece navali budi uporan.Treniraj mani se droca francuskih i turbo folkerica ..samo trening ..✊Bog ti je dao sansu
sretno momcino
Mašallah! Iskrene čestitke od navijača Želje komšijskom FK Sarajevu i Halidu! Ovakvih vijesti nam treba uz želju da što više transfera u jake evropske timove ostvare naši klubovi i igrači! Nema sportskih uspjeha i budućnoati bez ulaganja u vlastite omladinske škole gdje neće biti malignog forsiranja netalenata, a zapostavljanja talentovane djece!
Sretno Saba i HVALA za sve... FKS 1946 ♥️
'Halid umjesto Halida' Sretno.
Do jucer cuvao Bilbiji od jesenas Mesija. Golemo je to kako to neko gledao. Sretno Halide !
Sretno Halide. Da vas je Bogdom sve vise takvih
svi portali ovo trebaju na naslovnu da stave, da neki momak iz nase lige ode u francusku
Bravo Halide, bravo Sarajevo! Čestitam i puno sreće ti želim! Ne obaziri se na negativce 😉
Sretno Šaba...hvala ti za sve ❤️💪....skrpi Neymara samo jednom musafa ti...
Auuuuuu :))
al su se usrecili...