Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju tu čast, igrati s Hajrovićem :)
ja dosla samo da se zakacim na top komentar <3
Uklopio se Izet,a i svi su ga prihvatili u timu,uspjece aBd..
Jeste primjetili da Messi lici na njega?
Mama mu bila izbjeglica u Argentini pa ga saletila!!
Kako mozete pisati dobro se snasao debitovao 10.1. radi prezentacije i biznisa ostale utakmice ni na klupi decko nije bio...
Naprijed Zmajuu !
A sto se ne bi snaso?Ogladni,uleti u ASCINICU,a tamo SARMA,DOLMA,JAPRACI,sjedne za HASTAL pa pocne HALISAT.......
Svaka cast. Postujem ga
IZETE SPUCAJ MI DIJETE
Jel s 30 metara?!
NA PREDZADNJOJ SLICI OVAJ ISTI AJS NIGRUTIN
NEK MU JE SRETNO
napišite da dečko dobro igra, da se uklopio, jer kad pročitam riječ "snašao", odmah me to asocira na neki mulj, prevaru, lopovluk, nepotizam itd.itd.
Dobro se snašao, nalazi se zajedno sa ostalim igračima na pripremama. Interesantno, ja mislio da se za svakog posebno organizuju pripreme. Prema kriterijumima Anadolije, onda su se i ostali igrači jednako dobro snašli kao i taj IH, jer su i oni na pripremama. Imate li ikakvu interesantniju temu od ovog tzv "Bosanca"?
ma pusti kvazi novinare
Hajrovicu dodjel ti sta Messi ja msm da Sneider misli da igra s Messiem,,,,,jednu im s' cetres' metara ozezi frljoku sto bi se reklo
a kako se snalazi po gradu, ima li sta da jede na kasiku? mozete to objavit?
hajrovicu samo naprijed
Da je bilo 2:1 ja nebi pao na kladionici, 0:0 je bilo.
Hajde idi u p.m