Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Emire.. sad da li je dobar za repku ... msm da ima igraca kvalitetniji od njega ..za njegovu poziciju.. al svakako jedan od boljih ..ako ne i najbolji napadac u nasoj Primeri :D..
i sad ce otic iz sarajeva , pa se vratit za neke 3,4 godine kad ne bude hljeba od njeg u neki klub i onda sve tako u krug , *** ce nam napredovat fudbal s takvom transfer politikom.dopustiti najboljim igracima (hadzic,torlak) da idu besplatno je ludnica ,husejinovic otisao za sicu , znaci sranje
Samo nek Nosonja nije prvi strijelac.Obojica su igrali u Celiku samo sto je Hadzija ispo gospodin a Nosonja prodana dusa.
NEKA SI TI TRUHLO LIJEP I NISI PRODAN;sramota da takvi kao ti prodane duse pricate o prodanim dusama,spavaj cuko i pitaj Koje prodao finale kupa u zenici,pola grada zna samo ti ne znas prodana duso,kad saznas onda se javi,a znas sigurno jer takvi kao ti siju mrznju protiv finih zenickih sportista,a ADILOVICA IMA $ BRATA I OTAC ;SVI SU SPORTISTI OD GLAVE DO PETE I SVI VI STO IH MRZITE SAMO STE LJUBOMORNI I CAK NI KAFU NEMOZETE PITI SA JIMA JER NISTE VI ZENICA NEGO SMRAD ZELJEZARSKI KOJI BOLJE NE ZASLUZUJE A PRAVI ZENICANI VOLE ADILOVICA JER SU SRCE CELIKA SVA CETVORICA::
Hadžić: Nisam mogao ni sanjati da ću postići pet pogodaka, Dino mi je prije utakmice rekao da je uplatio samo 3.
lijep momak kao slika,zgodan kao badr hari,naj bolji igrac lige sa naj ljepsim golovima,i bez stimanja decko je naj bolji strelac lige vec dvije godine,NARAVNO LAW SE NIKADA NE OBAZIRE STA PSI LAJU::
I ova se sezona završi nekako MUTNO. Olimpic ne ode u Evropu, ali zato ode predstavnik RS-a jer je valjda MORALO tako biti "IZBALANSIRANO". Željo pade u Kupu u Širokom Brijegu jer zabiše gol NESRETNO pred kraj utakmice pa su morali malo na penale da se vade. Hadžić dade pet golova i to u tadnjem kolu. "Znam ja nas .ebo ti nas!"
U pravu si potpuno ali ne zakljucuj unaprijed. I ja mislim da su sve utakmice i sve lige pod lupom. Jer zahvaljujuci sistemu kladionica koji obrne milijarde Eura mora se sumnjati u sve pa tako i u utakmicu koju si pomenuo.
MA UPRAVU SI;SVE SU URADILI DA ADILOVIC NEBUDE DVA PUTA ZA REDOM STRELAC LIGE;;BRUUKKAAAAA;PA NIJE RUKOMET:
Najbolji strijelac!!,F A Z L I J A !!!!!!!!!!!
dobro je ba nije edin dzeko!
MA SRAMOTA,,PRVO OBA KLUBA TREBA ISTJERATI IZ LIGE,KO GOD JE GLEDAO GOLOVE VIDIO JE DA JE DEBILSKI STIMANO,,A DRUGO SRAM TE BILO HADJICU,ZAR MISLIS DA CES TAKO NEGDJE OTICI,,ha ha ha,,smjesno,,ADILOVIC je pravi strelac i nikada to sebi nebi dozvolio znamo svi ,,A AMAR OSIM NIKADA NIJE takve gluposti radio tipa nastimajte strelca,,sve je BAJIC rekao svojom IZJAVOM NA KRAJU,,SRAMOTAAAA.
Emire ne razumijem tvoje izjave. Cijenim te i dalje bez obzira gdje igras za Čelik si igrao srcem ali ne razumijem ni tebe ni druge igrace u izjavama tipa "samo Bordo dres" doalzi u obzir. Sutra ces otic u Želju pa ce biti plavi, pa u Velež crveni, pa ces opet u Čelik crno-crveni i tako u krug
Sta je Sarajevo dozivjelo, Kakanjac i Zenicanin najbolji strijelci :))) bas mi nekako drago
rekoh ja da je on bolji od onog hahara adilovica :D
BRAVO DJOINT SAMO NASTAVI PUSITI;ocito da si nadrogiran..
Čestitke Kakanjac
Cuj najveci klub u drzavi...ko da je prehladjen malo...btw da je trebalo 6 golova dao bi 6...
HAHAHA Najveći klub u državi, a navijaći Divovi. Ja patetike, šta je sa Hordama...
Kad skontam bolje i jesu divovi...treba izdrzat ovu Zeljinu dominaciju godinama
HAhahaahah, nije mogao vjerovati.. :)))) Najbolji klub u BiH ??? :) 7.3 gubite maleni udbasi...
Hajd neka je dao 5 komada, ali spominjanje njega kao potencijalnog reprezentativca je obezvrijeđivanje logike...
Emir "Ubica" Hadzic
GJ !