Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ljudi...sacekajte tekme...kupite hladne pive...pecena pileca krilca...cips...dobro drustvo...gledajte tekme i uzivajte u navijanju... zar nije to bit fudbala, sporta opcenito a i naseg PRVOG PLASIRANJA NA PRVENSTVO?! šta treba prvo prvenstvo da nam ostane u gorkom sjecanju jer smo nabili toliko negativne emocije kao sto jesmo... mi zaista nismo normalni...opustite se ljudi!
najveca greska je sve stvari u zivotu posmatrati iz takvog ugla, ono na fazon "samo da rata ne bude". Nek nas Safet i nagu*i ali suti
ta krilca ti postujem al ostalo...samo se mali ljudi zadovoljavaju minimumom (plasman na SP) a mudonje sebi kazu "e hajmo do finala pa nek nas švabe tamo naguze ako su toliko bolji" ovaj spisak meni lici na papetovo oprostajno pismo. ko veli: "ja nakon SP idem al haj da poguram brata koliko mogu"
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Čime je Tino Sven zaslužio odlazak na povijesno Svjetsko prvenstvo? Je li poput Elvira Rahimića ili Senijada Ibričića zadužio reprezentaciju posljednjih godina? Nije! Je li poput Seada Kolašinca igrač koji može donijeti prevagu? Nije! A je li poput Izeta Hajrovića oduševio u debiju, pa zaslužio novi poziv? Nije! Igra li možda na poziciji koja je problematična reprezentaciji BiH? Ne igra! Je li najbolji igrač svog kluba? Nije. Pa je li barem standardan i nezamjenjiv u svom klubu? Nije ni to!
"Ono što može reprezentativcima dati poticaj, optimizam i samopouzdanje jeste dobra klima" Nek ugrade SAMSUNG klimu
evo malo sam surfao po transfermarktu... realno ovi jesu najbolje što imamo... izuzev možda sanjina prcića većina njih jesu igrači koji vrijede od milion do 2,5 mil eura... naravno naše perjanice su već kolašinac koji vrijeddi 5 mil 20 god, spaha vrijedi samo 2,5 salihović 4,5 vezni red nam je najbolji. tu je pjanić koji vrijedi 20 mil, hajrović, 4,5, miske 3, medunjanin isto, tino milion što je dva puta više od Zahirovića. džeko oko 20 ibišević 10, lulić 10, visca 2,5... begović 10... uglavnom mislim da imamo zadovoljavajući kvalitet. begović na golu, kolašinac u odbrani, pjanić u sredini, lulić na krilu džeko u napadu. to su sve šifre koje će drugima biti teško riješiti, a ja lično volim ibiševića od kojeg očekujem ponešto.
Hadžibegić treba da ide na jednosmjeran hadž u Saudijsku Arabiju.
DA sam pape, a nisam, jos danas bi pozvao novinare, i prikljucio Prcica, Stilica Zahirovica i Muslimovica, i tako smirio donekle ovu buru nezadovoljstva. Zasluzili su sva cetvorica poziv, makar na prosireni spisak. Pa ko bude bolji na pripremama, nek putuje.
sležem se za Prcica, ali on sam je napravio izbor. nije mi samo jasno šta mu je u glav... u svakom slučaju ova druga trojica zajedno ne vrijede koliko često prozivani Vršajević:p da se razumijemo meni je muslimović drag, ali... čak mislim da bi nas tino mogao pozitivno iznenaditi... ni za jednog ne možemo reći da je rupa i lopata kao neki igrači koji je pozivao, slišković, blažević, i onaj genijalac Mušović(ko se sjeća mušovića) hehehe
Nije trebao pozvati bratića i sve bi bilo u redu, ili da ga je pozvao u onih 30. Ovako, ima se opravdanje za kritike. Nek priča ko šta hoće, ali bratić nije smio ući u ovih 24. P.S. Vjerujem da će obojica zakasniti u Brazil....
ovo brate u nas ko u Nigeriji, svi prave spisak,nike ne benda selektora...ma odyebte redom svi !!!! svome se caci uplicite u kucni red I odgoj.! Podrska Papetu!!! Podrska Zmajevima !!! Podrska mojoj Bosni I Hercegovini !!! kome nije pravo, eno Alzir,eno Kostarike pak nek navija!!! uostalom koga briga jel se nekom forumasu svidja il ne svidja spisak...obicno kokodakanje bezglavih horoscica.
E objasni ti pojedinim tupanima sta je bolje vidis da su tupi i glupi.
Spisak a i susicevu politiku i tonija
Faruk, svaka čast na korektnosti. Stvara se vrlo ružna i nepotrebna klima oko reprezentacije što nimalo ne pomaže. Safet Sušić je napravio veoma rizičan potez pozivajući bratića i može ga se zbog tog poteza, ukoliko bude presudan za nešto na SP, oderati od kritike, ali to tek kad se sumiraju svi rezultati. Treba pustiti ljude da rade, a biće vremena za kritike i pljuvanja ili pohvale.
J*ebe mi se i za Susica seljobera i za sve zivo...Hebo ti ovakvu drzavu za rodjaka Pa sine vise ne meres zadovoljstvo ni u fudbalu naci KOLIKO JE TO SVE ZALOSNO POSTALO....Tacno bih se odrekao ove usrane nacije i oris'o bi u p*izdu materinu da zivim...Et'
1 dzeko 2 ibisevic 3 muslimovic 4 zec 5 stilic 6 pjanic 7 misimovic 8 hajrovic 9 salihovic 10 prcic 11 medunjanin 12 zahirovic 13 lulic 14 kolasinac 15 spahic 16 vranjes 17 pandza 18 besic 19 zukanovic 20 mujdza 21 arslanagic 22 begovic 23 fejzic
Covjek prodaje neke majce na piku sa liko igraca i ja odma pitam imal Avdije? Kaze on meni nema ni nikad nece biti. Hej bolan pa covjek nema nasu ponos i diku cccc. Kurca i drzave.
oj safete sajo parasarajlijo a sto si nas bolan prevario Saffeettee dilbere znas li sta nepotizam je safete to ti je tinofobizam eeeeeeeee safete dilbere famelijarnost to ti jeeeeeeeee F ukara U istinu J esi.
Zgadio mi sp. Ebem ti safete nanu
šta se ima Sušičć pravdfati kakvim idiotima i dušmanima o tome koga je pozvao, on je glavni i može da radi šta želi. Odveo nas je prvi puta na jedno prvrnstvo i to još svjetsko!!!! šta hočete koji k.... ?? kao što neko reče kupite hladnih sarajki . čipseva,smokija, kikirikija i uživajte u igri naših zmajeva koji če na terenu ostaviti srce BIH
nije nas on odveo nego igrači