Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijenjeni komentatori, s dužnim poštovanjem i najboljim namjerama savjetujem vam da što prije potražite pomoć nekog dobrog psihijatra ili bar psihologa u najmanju ruku. Veze vi s mozgom nemate.
Konacno pravi strucnjak na kormilu nase A-reprezentacije. Nije ko onaj kreten Fatih Terim koji je u kvalifikacijama izgubio od nase B-repke. BIh4EVER!
Mislim da bi za našeg safira Edina Đeku bilo bolje da nastupa za Tursku... tamo bi imo veće šanse i pod turskim barjakom treba da okupimo sve najbolje Bošnjake!
.EBES TURSKU ....HAJMO BOSNO BOSNO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO:)))
nema nista bes turske
pusiona unaprijed,,,nema nista bez fatih terima i naravno da nasi igraci uzmu domace drzavljanstvo republike tusrke ,bili bi 1 na svijetu