Napravio brutalan prekršaj
0
Guerreru osam utakmica suspenzije
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala kazna, trebao je dobiti vise. kakav krkanski udarac.
Jadan golman...niko mu do sada nije uletio klizeći, a onda ga ova konjina iznese sa terena. ccc...zabraniti doživotno. Ovaj Guerrero inače ima problem. Hej...navijača koji plaća da te gleda gađati flašom u glavu...halo?!
iz aviona se vidi da je ovdje sve bilo čisto...ovo nije ni za zutog kartona :(
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
Da je pametan i da igra u realu ne bi dobio ni jednu utakmicu zabrane. Cigan ko i oni....
bem ti takve suigrače kad nikako ne odreagiraju kad njihovom golmanu neko haman polomi noge, da igra Spahić za njih taj indijančič bi sigurno popio barem šamarčinu.
Milak
Hadzialagic!
U čudu se nadje covjek kad je vidio crveni karton :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) SVAKAKVIH IDIOTA NA OVOM SVIJETU !!
Nijemci su zakon i svi ostali trebaju se ugledati na njih kad je rijec o kaznjavanju ovakvih gadosti. Gubili su 3:0 u tom momentu i ciganin Guerrero je ocito isao na to da ga povrijedi.
haha ovo je za zuti karton u nasoj ligi
KONJ !
OVO JE ZA ROBIJU
sta indijanac zna sta je fudbal, to odmah treba protjerat u njegovo pleme...hajd sad malo \"borci za jednakost\" pocnite pljuvat po mom postu
http://www.sarajevo-x.com/vijesti/bih/od-ponedjeljka-ponovo-snijeg-i-niske-temperature/120302009