Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pepe Pepe, za sve postoji prvi put.
La pr da sh ga i ti! Sto su Ozil i drugi nizerazredni igraci, to sto nisu jos stekli epitet zvijezde u fudbalu?? Igraju momci sasvim dobro kao i cijela ekipa Reala ove godine. Bice derbi zanimljiv, licno bih volio da Real pobjedi ali moze i remi u svakom slucaju ;-)
Hajd ne la pr da j!
www.myp2p.eu Tu imas sve ;-)
\'Nižerazredni\' Ozil i Di Maria su za Ronaldinu izmislili nogomet, klocu plejstejšnski. \'Ronaldo je jedan sasma prosječan igrač koji je slučajno vrlo brz i ima jak šut, to je sve\' - Ivica Osim VISCA BARCA VISCA CATALUNYA!!!
Zna li iko gdje se moze gledat prijenos (TV ili internet) a da nije preko arene-sporta jer ga nemam :(?
VRIJEME JE DA REAL PODERE BARSELONU!!!
pa prošle godine je dobio i murinja dva puta protiv intera (grupna i nokaut faza) a što se tiće Reala mislim da im je čovjek sa Messijem nočna mora . Objektivno samo im je Ronaldo prijetnja ali nemože čovjek sam sa nižerazrednim Ozilom, Kedirom , Di Marijom il nedaj bože sa onim padavičarem Pedro Leonom koji je protiv Ajaxa padao čim prema njemu krene protivnički igrač. Ronaldu kapa dole al je jedan Messi
Evo me stari, sjećam se dana ponosa i slave :) http://www.elenganche.es/wp-content/uploads/2010/04/cruyff-guardiola.jpg
Delantero del Real, el Barça abajo!
pa gdje si ti covjece?? jesi dobar?
Biće golova to je sigurno, nadam se da će Braca pobjediti MESQUEUNCLUB
Jok, Cruyff ovdje :)
@pep Murinjo..jesi ti???
Dobro - kao trener nisi gubio, a kao igrač? :P