Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Real Madrid. Ali nikako ne bi bilo ok da se sad mi nesto \"uzdizemo\", kad je preostalo jos cijela polusezona, plus ove sad utakmice. Hvala Bogu, pa nam ide, nadam se da ce Real nastaviti. Naprijed Madrid!
cestitam i ja getafe-u....jedna prilika al vrijedna 3 boda...mislim da je bila zasluzena pobijeda cak 10 minuta prije kraja trebao je rezultat biti 2:0 ali eto kako god nastavimo dalje....navijac sam barcelone al barca sinoc je bila ispod svakog svog nivoa...nadam se da ce ovaj poraz puno utjecati u igrace barce pa ih probuditi od zimskog sna ...visca barca!!!!
jadnici slave pobjedu nad Milanom.... ma djeca u transu i svijetu maste.. hahaha
hahaha cuj mi, ko to mi. Lijepo je biti simpatizer nekog kluba, ali drug ako ne ides na barem svaku drugu utakmicu tog kluba i ako nemas clansku karticu onda nemoj govoriti MI, glupo zvuci. Pozdrav
Ovako se čestita pobjeda protivniku, čovjek je kulturan i svakome pruži ruku a ne kao Mourinho, prvi pobjegne u svlačionicu a na pressici se jadi na sudije, oštre startove i ostalo.. Nisam navijač Barcelone, nego Intera.
Fakat ne znam ko je veći imbecil, ovaj Gladidola ili Serinjo!
real madrid es esterno,barca es una moda!!! izgleda da je dosao i ovoj modi kraj ;)
Vidio sam trenera i jednog igrača Čapljine krvave na zemlji. U tom haosu je pet-šest policajaca, koji su ostali s nama sucima, krenulo prema svlačionici. Uz nas je ostao samo jedan pa je to navijačima bila prilika za napad.
\"Ako rano uspijete otvoriti utakmicu i postići gol, onda je lako, ali nama to nije uspjelo ovoga puta. Ništa ne sugeriše da je ekipa kriva, dobro su trenirali, dobro su jeli i odmorili su se dovoljno. Stvarali smo prilike, ali nije išlo\", rekao je Guardiola nakon prvog ovosezonskog Barçinog poraza koji ih je doveo na šest bodova zaostatka za najvećim rivalom po prvi put od sezone 2007/08.
Nakon senzacionalnog 1-0 poraza Barcelone na gostovanju kod Getafea u okviru 14. kola španskog nogometnog prvenstva trener katalonskog tima Pep Guardiola odbio je kritikovati svoju ekipu.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sarajevo-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.