Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ebiga celo ne moze vise ni ona smrdljiva taktika da prolazi.. vise mi je muka da gledam kako igraci hoce da udju u go sa loptom 'ebala te tika taka..
RONALDO OPRAŠI ME <3
tika taka golovi iz mraka...mrš i ti i tvoja smrdljiva tika taka...syebali ste fudbal sa tim davljenjem lopte...
Lahko je tika taku sa Braunschweigom. Vecinu utakmica protiv ozbiljnijih trenera Bayern je ove sezone izgubio.
Guardiola: Ispadanje je moja odgovornost i greška ---------------------------------- Jok, moja je odgovornost i greska? Nazalost ove godine ce Mourinho i Chelski uzeti Champions League.
ma nije pep kriv , svabe postavili ciljeve ko da oni imaju ronalda messija ibru i sve zvijezde u ekipi , nije moguce ponoviti uspjeh iz prosle godine to su trebali znati , i da je jup tu bio ne bi uspio to nije do trenera , primjer je guardiola kada je u prvoj sezoni osvojio 6 trofeja a u drugoj 1 , a imao je sve isto , cak se i pojacali to je jednostavno tako
Podrska Pepu. Ko se bavi fudbalom zna koliko je posjed dobra stvar. Samo neka izbalansira svoj igru sa igrom Bajerna od prosle godine i ponovo ce Bajern biti masina, vjerovatno i jaca nego prije. Vjerujem u njega i mislim da ce to i uraditi. I samo neozbiljni klubovi mjenjaju trenera nakon prvog kiksa. Bajern je sve samo nije neozbiljan klub. Sjetite se Jupa prvu sezonu, nije mogao ni ligu da osvoji. Pep jos nije rekao zadnju rijec u Bajernu. Mia San Mia!!
A dje bi nas mandzo sto rekli ercegovci.Salu na stranu ali onaj Pepe je najaci odbrambeni igrac na svijetu,od onakvog grubijana sto je bio kad ga murinjo treniro Anjceloti napravi gospodina od njega kao igraca..
nema veze Pepi, neka ti Sajo nabavi kasete od Juppovih igara pa gledaj i uči....
Carlo ti je pokazao da si nedokazan trener koji dolazi u gotove ekipe.
Carlo je dokazan trener moronu, ovaj nije ovaj dolazi na Jupov Bayern koji uništava. Jebem ja tvoj mozak glupi
I ti tek sad shvatio? Čim sam čula da te Bayern dovodi znala sam da će ovako biti
Konačni rezime: Tiki-taka je osramoćena i poprskana sjemenom.
normalno da je tvoja greska, propao dabogda svaki klub koji budes trenirao ovo je najveci sretnik u historiji trenera.. dosao je u barsu u generaciju koja se nikad nigdje vise nece ponovit a sad je dosao u njemacku gdje nema konkurencije anceloti mu odrzao lekciju i otisao
Ajd sve to al kako Ramos da ga zabije :D
tako ti je kad preko hljeba trazis pogace...njemacki trener,njemacki igraci,njemacka upornost ..sve prodato zbog popularnosti i glupe sujete...
Real vas je razbio, sminkeru. :)
vidjet ćeš ti šta je razbijanje zapamti dobro
meth jel to internacionalac podjebaje za sinoc...eto i mene da ga trazimo zajedno
Ti si pretjerao sa taktiziranjem, imas neki psihicki poremecaj da stalno nesto kombinujes, taktiziras, pa se tako prekombinujes i ispusis 4:0 na svom terenu.
jos jednom cestitam na pobjedi realovcima...MADRID JE HALA...jel tako ide ona vasa parola
ne budi cinican....gledao si sinoc najbolju ekipu na svijetu...
sto jest-jest, vec jeßes real i bajer, ode mi 126KM, igrao 5+ golova...i nemoj se puno paliti, jer nemamo koristi...osim na kladionici