Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VOLIM TE ARSENALLLLL
Ne pamtim ni Kad je Arsenal 2 godine ostao neporazen da su njihovi navijaci valjali ovakve gluposti.
Ebo vas u oci corave ono je bio cisti ofsajd. Vi barcelonisti zivite u iluziji. Uvijek brbljate kako cete nekome uvaliti 3,4 komada, pa kad se desi poraz nemozete da se pomirite sa tim. Fudbal je sport gdje svaka ekipa moze izgubiti. Ako Manchester izgubi protiv Wolverhamptona ne znaci da je utakmica namjestena ili nesta. To znaci da ne mogu doci do 15 pobjede zaredom, da su im neki igraci povrijedjeni ili da ih jednostavno nece. Kao Spanija protiv Svice 30 suteva nijedan gol. A ovi 2,3 puta sutnuli i gol.
Čisti gol Barci poništen. http://www.youtube.com/watch? feature=player_embedded&v=vl3jgy0fKrI
GO GUNNERS GO !!! a Wenger je jedan GOSPODIN covjek !!
i corava koka zrno ubode
jako dobra izvedba arsenala ali treba i uzet u obzir da je arsenal imao sreće ponisten čist gol messija ,jadna reakcija valdeza nakon šuta van persija .onako nije smio reagovati valdez i jos usto nasrijeva ruka ,i plus song je treba u prvom poluvremenu 2 crvena .sve u svemu vise sretna nego spretna pobjeda arsenala .ali za 3 sedmice idu nou kamp gdje će barca da ih zgazi to je izvjesno jer nemože nijedna ekipa da se nadigrava sa barcom na nou kampu
Wenger tvrdi da će barci uvalit tvrdi!
U revanšu se nećemo braniti, mislim moramo malo ako nas stisnu ali ćemo ih posexat kontrama!
Eki malih tupnika što se raduju :D hahahhaah crni humor!
U revanšu nema Pique-a, idemo ih ubit kontrama!!! Come on gunners!!!
Nasrija je lopta pogodila u ruku na isti način, možda čak i ne toliko ofirno kao Pique-a u onom polufinalu protiv Chelsea. Tad se katalonci nisu žalili. ;) Gol Messija je bio ofsajd i nema priče! Ni Guardiola ni igrači se nisu žalili nakon poništavanja gola tako da... Iako navijam za Arsenal, moram priznati da je Song zaslužio dobiti \"makar 3 puta\" drugi žuti karton još u prvom poluvremenu.
etooo rajaa jestel svi popadali juce na kladionici????ma barca to dobija 0-2,0-3.....eto propadose vam pare..levati ja fino odigro keca 4.3kvota i ceka se za danas besiktas
Molim da primjetite razliku izmedju jadnog reala i mourinha, i Guardile, strucnjaci su potvrdili da je ponisteni gol Messi-a bio regularan, i svi smo vidjeli igranje rukom Nasri-a, a Guardiola nije ni spomenuo to, niti je p.i.z.dio kao Mourinho..
barca ce ih demolirat u revansu
trci wallcott ko da je nesto ukro... trci nasri ko da mu je cuvo strazu