Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lobi. Nije tacno to sto si napisao, navijas za Barcu i tvoja percepcija i realnost je izmjenjena. Guardiola je rekao da se nada da ce strajk brzo zavrsiti i da ce cekat letove, iz lige su mu rekli da je to glupa odluka jer niko ne zna kad ce strajk zavrsiti i da bi bilo dobro krenut vozom ili autobusom, on je cekao zadnji trenutak i kao sto je rekao cekat ce i dalje, i evo sta se desilo! Ne razumijem to tvoje kraljevi kontrolisu ligu.A ne zelim pricat o 100 %penalu koji nije dosudjen Osasuni a dosudjen Barci na osnovu Messijevog nazovi pada. Pa budite malo realni
Spanski fudbalski savez je vec bio dogovorio s Barcelonom da se utakmica u nedelju igra, a ne sam Guardiola! medjutim nekoliko sati pred utakmicu obavjestili su Barcelonu da utakmica ipak mora danas da se odigra ili se bodovi oduzimaju.. sramota je za Spasnki fudbalski savez kako ih \"jadni kraljevi\" mogu kontrolisati..
I Zeljo putuje na dan odigravanja utakmuce... ;-)