Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pepe ti si kloc pogledaj rezultate rome i hsv-pa onda reci 0d 2001-2010,jednom prvi 6 drugi izbacivali real madrida a hsv ne moze ni u kup uefa.A bas bi volio da znam za kog ti navijas i da li volis neki klub jer ima trofeja vise od drugih pa da se pohvalis kako si navijac dok tvoj klub pobjedjuje a kad gubi nema te nigdje
Alias Srbin , kad sam bio mali dirao sam djete od sestre
lik zabije gol iz penala interu i odmah je neka super igracina :D ja levata :)))
RETARDU , KAKVE VEZE IMA TVOJ \" KOMENTAR \" SA GORE NAVEDENIM TEKSTOM ? ?
To si ti neki istoricar jel, pa ces da izvuces iz naftalina velike romine rezultate od prije 50 godina. U ovom momentu to su dva priblizno jednaka kluba. Da nije bilo jos Totija koji je najveci patriota u svijetu fudbala, te rome ne bi tek bilo nigdje. A ne, ti si \"navijac\" rome pa ces nam objektivno objasnit trenutnu razliku u kvaliteti i da nas uvjeris kako je zapravo roma medju 3 najbolja kluba na svijetu.
pepe ti si kreten kako mozes svrstat romu i hsv pod isti kos.Forza Roma
Vidimo se u CL kad pocnem da zujim :*
Ne znam za Gvardiolu al i za mene su Robinjo i Ibrahimovic letve, tj. mogu igrat u drugom razredu jacih timova. Milan im je previse takodje, recimo neka Roma bi bila potaman ili Hamburg.
Menadzer u Mourinhovoj klasi!
mmaaa konjina obicni prije bi njemu trebala takva ustanova
Hamo, vidi mu glave!
on ce reci!! vidi mu foto: prava de.bi.lcina.. gl.up.an obicni.
genije. ari gold uzivo