Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je bilo osvajat ligu sampiona sa mesijem xavijem iniestom itd..........u najboljim njihovim godinama.........kazes igracima ajmo malo igrat lopte....i proslavis se kao trener :-) :-) :-)
City ce zaista biti pravi test gdje ce se vidjeti kakav je trener.
@ferhat_80 Zna on gdje ce :-) ............ode opet tamo gdje ce mu kupit u koga god upre prstom..........namazan lik :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav ti je tim dao Yupp, niti mu je trebalo sta dodat niti oduzet. A sta si ti napravio, neki pokusaj tika-taka igre, za koji se oduvijek znalo da ne prolazi u Njemackoj.
Rijese se trenera koji prethodno osvoji trostruku krunu...protiv svakog zdravog razuma
@Decepticon89 - nisu ga se rijesili nego je covijek dao ostavku. sta govoris ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dao si malo sutra dosao na gotovo .
super bi sada bilo da ManCity sa Pelegrinijem osvoji LP ionda tim preda Guardioli... expertu
...dao si ti moj...kolika ti je plata majmune!??!
osim toga on dovodi igrače da može svoj sistem da igra. nista nije bezveze:)
U nekim drugim okolnostima, navijao bih za Bayern, ali zahvaljujući Pepu i njegovoj rekonstrukciji igre, nije mi uopšte žao što su ispali. Kakvu je ekipu izveo u prvoj utakmici, strašno. Mislio sam da gledam neki španski klub, a ne njemački Bayern. Dobro je da Pep ide i nek mu je sa srećom.
pa bas ga radi toga i cijenim - lako je otici u novi klub, pogotovo klub koji je tek bio pobijedio CL, i nista nedirnuti.. kao npr sto je Allegri uradio u Juventus. VIse cijenim nekog ko ima jaja da pokusa da promijeni mentalitet i da nesto svoje ostavi - nije mu uspjelo, yebiga.
kakav Pep, nikad ga nisam priznavao kao nekog "top" trenera, prosjecan trener, ubleha
Ukaki se takticar Pep opet. Samo da pozdravi @korisnicki nalog i njegovu svabsku masinu ba celu sa trenerskim "magom" hahah
Ovo od sinoc je i konacni dokaz da Guardiola nije toliko dobar trener koliko su ga ukivali u zvijezde. Njemu se jednostavno potrefilo da ima takvu generaciju igraca u top formi u Barci i to je bilo to. Cak se i potkraj njegovog mandata tamo vidjelo da vise ne zna sta radi.
cestitam ti Guardiola sto si ispo tamo gdje ti je i mjesto.....jos samo da kup izgubis a ligu ces osvojiti.......
kako ste samo zalosni..ovdje pljujete po Guardioli,a na objavi o Simeoneu pljujete po Simeoneu...To je Bošnjo druže moj,niko mu valjat nikad neće. :)
@grandsinger....... Samo se u Bakira i Sebiju kunu ...
@grandsinger....... Samo se u Bakira i Sebiju kunu ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidal je morao izvesti penal...eto 2:0...dalje bi bila druga prica.
Ma ovaj guardiola je cista prevara od trenera, odavno je procitana njegova taktika...ovakvom igrom se moze osvojit samo bundesliga i eventualno nemacki kup, ubjeđen sam da kad dođe gospodin caro da ce se bayern preporodit ! I btw gdje bi simeoneu bio kraj da je vodio barcu ili bayern, lik raspolaze smjesnom ekipom koja ima jedva 5 dobrih igraca...e to je reci trener.
neka si po treći put od svojih Španjolaca popušio, džubre jedno čelavo, umišljeno i preplaćeno...stoko arogantna i nezasitna, pederčino glupa i djetinjasta, hebo ti Mandžukić sve što imaš punoljetnog u kući i oko nje....
kakve veze ima Mandzo, papak od igraca? mnogo je gore to da se je rijesio Ibre ili Eto'o-a (a ovaj zadnji je pobijedio Champions League cim je presao u Inter).
@Orso ma naleltio mi, eto, hebo ga Gotze
HEBO FUDBAL AJMO HRKLJUŠA