Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako je onda napravio malog ee losimu detektivi xD
Napustili su Barcu jer nisu bili potrebni Guardioli...
I treba! Kad ih uhvatiš u kafani zviz po džepu. Zarađuju begovski, u penziju s trideset i kojom i čukununuci im obezbjeđeni. Narod odvali od plate za nenormalno skupe ulaznice a ono se ko prebijen pas vuče po terenu. Samo po džepu udarat.
Hoće i Guardiola da malo umoći :D hahaha
Ja mislim da Barca dobija Real cak u utorak....( u utorak je tekma)
papak bio papak ostao
zato je Barcelona osvojila sve moguce trofeje za vrijeme njega( 6 u jednoj sezoni), a to za dugo nece niko uspjeti ;)
Cuj nema kontraverzi, a sin mu se Milan zove. Šurovanje s neprijateljima, u najmanju ruku podilazenje istima a sve sa ciljem da se dobije mjesto u trofejnijem i nadasve ozbiljnijem klubu. :D
pa zato je sad i izabrao bayern, savresno ce se uklopit u gestapoevske metode ulija enesa i karl hajnca rumenoga
Eto ti autoriteta. Kad ti moras unajmiti detektive da ti prate igraca jer ne znas gdje hoda i dokle je napolju ahahahahahaha Davno sam je reko da si ti KLOC od trenera.
i ja pratim igrače Sarajeva. samo, izgleda da su se udružili sa detektivima...
eto i opet murinjo tiranise
svaka cast Ibri kad je odj*o ovog psihopatu! Cuj spijunira ljude. Ode ceok za zenom na pice, a nPepa zanima sta rade! Sta njega boli briga sta rade.
barca dobiva real u srijeduu
ta ce Pep, ja da navijam za bayern bi se nasekiro kad ovaj sljizgo dodje,