Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast domacinima
Svaka im čast!!!! Pravi domaćini. Razlog više da i ja odem tamo konačno barem par dana.
Velik si Željezničare 🔵⚪
Da su znali ranije da ce im ostati kratki para za pripreme, nikad im je ne bi pustili :D
zlatibore širi svoje grane i prihvati mlade partizane
Evo sta ti je Željkan mangup! Najveci sa razlogom
Ne zna se ko je gluplji, hrpa polupismenih ljudi koji za hljeb ganjaju loptu ili ovi sto glavom fasuju jer "brane klub" ...
sestra ti je glupa
E ti polupismeni svi od reda mogu da kupe i tebe i pola tvoje familije koliko zarađuju a ti si ljubomoran jer te Bog nije dao ni za šta pa si ogorčen na sve oko sebe.
Grbavica nije himna FK Željezničara nego ratna patriotska pjesma u izvedbi Mladena Vojcica Tife. Pjesma koja govori kako su nam dojučerašnje komšije Grbavicu proglasili srpskom i uz to počinile mnogo zločina. Naravno bili su pomognuti prijateljima iz Srbije i Crne Gore. Zbog ove pjesme nazad se ne smije - NIKOM TE NE DAMO!
Pjesmu je napisao Vikićev specijalac!
Mnoge patriotske ili lokalne pjesme preuzimaju razni klubovi ili navijači i smatraju ih svojim himnama iako nisu napisane kao takve ali se mogu okarakterisati jer njihovo značenje ima veze sa njima. Pa najpoznatija himna na svijetu YNWA nije uopšte napisana za tu namjenu ali ima itekako veliku vezu u Liverpulu. A Grbavica i Željo pa ne moram ti ništa reći!
Zašto Željezničar igra svoje europske utakmice na Zlatiboru? ..a da, nisu to europske nego egzibicione jer im i je domet protivnik iz Bara. I to na zlatiboru.
De ne rise ne diraj mi zelju papcino jedna sa dna kace sta ti znas , zeljo je brend htio ti to ili ne sto dokazuje i ovaj video haj razligu .
Pa vise Želju gledaju na Zlatiboru nego pola klubova u europskim utakmicama na Balkanu.
👍
a da na vijecnici projektuju grb nekog kluba iz srbije, klix bi zapjenio. dvostruki arsini
Da isto kao ulica u Sarajevu SRDZANA ALESKICA ILI VLADIMIRA VALTERA PERICA SUTI BOGA TI .
Najbolji klub drzave Bosne i Hercegovine !!!
Kako mislis najbolji?
Respect!
svaka cast!!!! zapamti pa vrati.
svaka cast!!!! zapamti pa vrati.
Izgleda sve zaista na svjetskom nivou da se ne postidi jedan Santos. Ali realnost kada izadjes u evropu o mucis se je nesto zaista drugo da se ne lazemo. Drugi krug je nama nedosanjan san. Nema vise Ivice Osima, Bazdarevica i ostalih koji da su imali ovakve uslove, reklamu bi bili sampioni evrope da se ne lazemo