Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li u Sarajevu zivi priblizno Bosanaca i srba kao u Brckom... Skoro da nas je isto.... Zato suti.... PS. Jest papak
Tebi Svaša nije jasno Ništa.
slazem se sve bude ok niko se ne glupira bez ijednog incidenta bude..nadam se da ce tako biti i sutra ispred bbi centra jer svi idemo da bodrimo nasu BOOOOOSSSSSNNNNUUUUUUUUU.
Veliki ekrani su i u drugim gradovima pa se gradonačelnici ne javljaju. U Sarajevu uvijek kulturno gledamo tekme ispred BBI, to je kod nas tradicija. Čini mi se da je gradonačelnik Brčkog ipak papak
Zato sto u Brckom ima veliki ekran da mozemo i mi u Brckom navijati. Ne moze nas 2 Mio biti na stadionu u Zenici. Kontas sada? ;)
Kakve veze ima Brčko kad se igra u Zenici? Gospodin koristi priliku da se nadje u medijima :-)