Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razliku od Palerma, naši klubovi su finansijski stabilni i ne gase se :)
Palermo fudbalski klub ispade stariji od Fudbala
@kendzo prvi spomen fudbala datira još od 206bc u kini i zvao se Cuju. Ta se tradicija šutanja lopte nastavila kroz vjekove do 1848, kad su uvedena tzv Cambridge rules a prvi zvanični kup je održan 1872, tako da ti je odgovor glup, Malo vikipedie, nemoj pisati gluposti.
Taman bih zaplakao... Nemam nikakve veze s ovim klubom, ni sa homoseksualcima, al ko će sad igrat u pink dresovima? Tuga.
Baby Shark dodododo
Tuzna vijest za sve istinske ljubitelje nogometa
Zamparini mafijas
cuj osnovali navijaci, ccc On 23 July 2019, Mayor of Palermo Leoluca Orlando confirmed six declarations of interests had been presented for a new phoenix club to be admitted in Serie D for the 2019–20 season.The next day, Orlando announced to have chosen "Hera Hora srl", owned by entrepreneurs Dario Mirri (Palermo native, and Renzo Barbera's nephew) and Sicilian-American Tony DiPiazza, as the new owners.
Pa onda treba ugasiti nasu cijelu logu, jer nema kod nas ni fudbala ni finansija, ovo je cirkus kolumbija!
Jajalo ih unistio
Ovako će ako Bog da (a ne vidim zašto ne bi dao) i Sloboda... Ne treba nam klub sa nagomilanim dugovima, precjenjenim babinim sinovima u dresu sa bengama, mečkama i avdijama a bome neki i sa macanima iz porše linije, koji tankuju makine od para grada i tuđe sadaje. Kad je mogao Palermo može i Sloboda. Palermo je čak imao i nekih titula, Sloboda nema ni jednu. Gasi mješalicu i motaj kablove!
Tuga
ja bogate historije
e to je gospodska mafija, a ne ko ovi naši seljački hoštapleri. Vidjet ćemo ubrzo u kakvog giganta će se pretvoriti😉
Pravda za osnovne racunske operacije.
😢