Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAVJET KLADIONIČARIMA!!! Sigurne i lake zarade na kladionici nema. Nemojte nasjedati na dojave i trošiti novac na razne prevare i smicalice. Morate biti strogo disciplinirani i odrediti si početnu banku onoliko novaca koliko ste spremni izgubiti. Vaš ulog po jednom listiću ne smije prelaziti 10 posto banke. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Kod mene profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 3780 u 15 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 20 530 kn, STANJE LISTIĆA: 31/66, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u pr
Dzeko, sta ima da mi ona klocina dolazi na Alianz Arenu Na Vilsu sam vidjeo penzionere koji trce brze od njega. Znam da moze ali je ocito da se ne trudi inace bi davno iz igre izbacio onog ludjaka Ballotelija a Mancini ne bi ni pomislio da gazi svoju rijec i vrati Teveza. Ovaj Gomez je sad makar proradio pa ne fula zicere kao prije. Nego kad ce vise ti stoperi i rijesenje za desnog beka. Odbrana klimava kao krevet u javnoj kuci, ni onaj Boateng me nije uvjerio. Badstuber levat ali je bar uvijek na pravom mjestu da smeta. Da hoce vec jednom iskesirati te pare za neki obrambeni talenat. Osim toga Pizzaro nece doci jer dovode sipca iz Basela na ljeto. Ne vjerujem da bi je Pizarro spreman za klupe. Trener je predobar, nikakva euforija, uvijek smiren i daje realne analize svoje ekipe. Ko tvrdi da je Don Jupp qa,rin,a taj nema blage sa zivotom. Nadam se da ce ga Hoeness ovaj put duze drzati jer cuva mir u ekipi, a bolju igru Bayerna ne pamtim.
zaradite online klikanjem reklama! brza i sigurna zarada! http://www.clixsense.com/?4091614
Samo zato sto je Bild rekao da ce se to desiti ne mora znaciti da je tako. Cesto je u slucaju poker, obmana interesenata i dizanje cijene jednom igracu. Gomez nikada nije krio da bi volio zaigrati u Spaniji posto su mo roditelji od tamo, a mislim da su i on i Dzeko savrseni za Realov napad. Na kraju ce biti Gomez u Real, Dzeko u Bayern ;-)
Pa bolji je Pizaro od Gomeza 10 puta....a ako Bayern dovede trenera koji zna svoj posao, ovaj glavonja sa slike leti na klupu.
toliko o \"Dzeko u Bayernu naredne sezone\".
Vidi, vidi...što se Bayern pojačava za sljedeću sezonu sa Pizarrom...hahahahahaha. Još jedna godina bez titule i sljedeće sezone znači?! :)