Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi 400 golova u dresu Barse :) kakva igracina.
Decko je neuporedljiv :)
zbog ovog rezultata redakcija realovog portala sportsport.ba objavljuje dan zalosti. tekst o ovoj utakmici uklonili su sa naslovne strane nakon svega 3 minuta :))9 jadni seljaci sa opancarskog portala za zaostale retarduse
Valencia odlicna,utakmica odlicna ali Messi izvanredan :)
Nije odigrao kao sto zna.. Sasvim prosjecan mec od njeg..Probao da prodribla 15-tak puta..Barem 8 neuspjelih pokusaja..Dobar su flaster stavili na njeg..Ali sve u svemu..Jako dobra tekma..Ocekujem veceras jos bolju Real-Malaga..
Sarane,nije jos top komentar,uranio si druze...
1 min i 90 min.kako su poceli tako i zavrsili.