Vedad Ibišević
0
"Golovi su došli sami"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate bolje i na polju nego na tom ukletom platzu Tu cak i Luksemburg pobjedjuje
Sljedeci naslov u vezi Ibija na sa x: MOZE LI IKO ZAUSTAVITI OVOG MOMKA. IBIMANIJA
Nas i Rusa 300 miliona :), što bi rekli anamoni, da im ime ne spominjem, ne volem.
Vedo IDOLU moj !!! Kralju u dusi te osjecam!
Pokret dosta danas je poslao saopštenje za javnost u kojem se navodi da se planira otici pred Srpsku ambasadu 28.09.2009. u večernjim satima. \"Večeras ćemo se sakupiti i dignut cemo pesnice u vis i reci cemo da je dosta sprskih igara na konto neduznih ljudi\" izjavio je potparol ovog pokreta gosp. Prdiček. On je dodao da se mora poslati odmah žalba sudu u Strazburu. \"Ne trebamo se žaliti Vrhovnom sudu Srbije, jer bismo time priznali sud koji se očigledno nije koristio pravnim aktima\", rekao je gosp. Prdiček dodavši da se mora pod hitno krenuti u mirne proteste. U sapštenju se navodi da večeras svi patrioti BiH ponesu sa sobom po kalašnjikov sa tri okvira punih metaka i da mirnim putem krenu prema Srbiji. \"Mi cemo unatoc zalbi koju cemo poslati, krenuti da oslobodimo Iliju i da rijesimo stvari jednom za sva vremena.Pri povratku cemo svratiti do Dodika da mu Ilija nesto kaze u lice\" rekao je Prdiček Nadam se da ce pokret
Tuga, opet na onom polju igramo, steta! Ovako ovi iz saveza samo zaradjuju...Bice karte i po 300KM na crno...a nasi ljudi ce to da kupuju! Vedo majstore nek si ti nama proradio! Svaka cast! Savez napolje!
idemo na bilono polje aleee aleeee
LJUDIIIIIIIIIIIII IDEMO LI SVI NA BILJINO POLJE PROTIV SPANIJE,DA BODRIMO SVOJE LAVOVEEEE????? DA VIDIMO KOLIKO NAS IMA KOJI CEMO ICI???????
gol masina.... estonijo eto nas... ;)