Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarejevo i Zeljo nisu na ovoj listi, jer je ovo prva liga najgorih klubova. Sarajevo i Zeljo se nalaze u drugoj ligi.
NEVER4BiH 15.12.2009. u 18:26 PUSI MENI TURCINU MOJU OSUNECENU K U R C I N U I TRENIRAJ REFERENDUM DOK MILOJKO NE ZAGRADI JOS KOJU NA DEDINJU .
0. Željeznicar (BIH) 1. Carpet Masters (Guam) 2. Hong Lok (Makao) 3. Panthrakikos (Grčka) 4. Milano (Makedonija) 5. PDRM (Malezija) 6. San Giovanni (San Marino) 7. Dingli Swallows (Malta) 8. Baloch (Pakistan) 9. Tornados de Humacao (Portoriko) 10. Ajman (UAE)
hehehehe haahaha kompleksasi mali. yebu vas hercegovci uzduz i poprijeko u svim sportovima osim u sjedecoj odbojci. jesu mali ali dovoljno veliki za ovu mizeriju poturcenu iz teherana
gdje su svinjski i oni lesinari iz onog sela zvanog listica !!!!!!!!! protiv sarajeva samo kada igra protiv zelje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo im je kazu neka nezvanicna B lista...Na onoj pravoj listi kazu da nase fk sarajevo kotira visoko , naime pitice drze ubjedljivo prvo mjesto..Cestitam od sveg srca...
pa fkt bez zezancije kako nema zeljezniČmara!!! pa 6 god nisu dalje od mostarskog raskrsca otisli!!!!
Brko 15.12.2009. u 15:39 Dva puta u svojoj istoriji FK Sarajevo je ispratilo svog vjecitog rivala u nizi rang takmicenja , Zeljo to u svojoj dugoj istoriji nije docekao . \" Famos-e eto Zelje tamo se ..\" - to si sigurno cuo . Bilo i nikada se ne ponovilo . Protiv Zelje sam samo kada igra protiv Sarajeva i nikad vise .
zeljo 11, hajd nije lose
nakazo ona primitivna i seljacka, ti si papak 1/1
@ istina i goran u m r l e obadvojici hvala .
a zeljo?
šalu na stranu, al gdje je željezničar?
Gdje su pitari?
a gdje je svinjski i ultraprasici?