Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gili se veoma lijepoi kulturno odbranio od agresivnog pomahnitag grka. Lijep primjer za sve Bosance kako se treba braniti jer su Bosanci neprekidno izloženi nasilju i teroru u svim pogledima. Znači čisto i kulturno
Ja bi Giliju dao medalju i dotivotno mjesto u reprezentaciji ali nasa djubrad ce gledat da ga otjeraju.
Gili je jedino mogao pustiti divljaka da ga nokautira. Srecom, sjetio se svojih M arts vjestina, te se spretno odbranio. Da mu je bar izbio kompletnu vilicu, ali ok je. Drugi put :)
HAHAHA Gilli care ni Kličko ga nebi bolje razvalijo.Nemoj se pravdati nikome frajer je očito im'o napad bjesnila a ti si u ovom slučaju bijo Doktor.😚😚😁 🇧🇦🇫🇷🇧🇦🇫🇷🇧🇦🇫🇷
@arjuTOKINGtumi ma protezu mu nabiti u usta samo a i praktičnija je kada putujes u Francusku recimo.Samo neka se obrati Bičakčiću
Gilli je sad i zvanično ušao u našu raju. Jarane, svaka ti dala.
Ono nisu pravi zubi. Proteza ili sl. Da je bio pravi zub, bilo bi krvi do koljena.
Eto ucite se od Gili-ja kako se to radi. Time ne mislim na ono sto je uradio, nego na njegovo izvinjenje i nacin komuniciranja.
Hehe ovaj Grk ko horoz.Pa dje ces covjece boziji.Sreca pa Spaha i Kolasinac nisu bili na terenu,skupljo bi ti zupe po citavom terenu..
GILE ŠAMPION U BOKSU
Ma nek si mu j*** mater
Krivična prijava, Dalida gledaš li ti televiziju pođahkad ?? Gilu ali i onom što je našem igraču slomio nos !
Bicemo sretni ako protiv Belgije ne budemo igrali pred praznim tribinama... bicemo sretni ako ne bude sankcija ta ucesnike tuce, mada bi trebalo sankcionisat... bicemo sretni i euforicni pred jos jednu NAJVAZNIJU utakmicu... al nikako da pobijedimo svoj primitivizam.
@Shapat smijesan incident, smijesne izjave, smijesno opisivanje protivnika, sudija... jesu, grijesili su, nisu svirali par igranja rukom, tolerisali grublju igru, ali... ali sta su to nasi napravili? Igra bez igre po ko zna koji put, nisu bili u stanju dvije akcije napravit... sve nekako kilavo, bezidejno, ko da su prvi put skupa... 7 dana priprema ej pa napamet bi uvjezbali par varijanti... al nista... veliko NISTA!
pravda za gillija!!! JE SUIS GILLI!!!
nek si ga ba Đili što se izvinjaješ ba
Samo ostro, pa necemo pustiti da divljaju po nasem terenu, treba i njih malo raspametiti i pokazati da s nama nema zezancije!
Bravo momci , odličan međusobni skor protiv Grčke u ovom kvalifikacionom ciklusu.Bodova jednako , go razlika jednaka , golova u gostima +1 zub razlika +2
lemajte se a igru i taktiku ko j**e
This od ZENICCCCCCAAAA.
Milia (Gilli) za visokog predstavnika 👍👍👍👍