Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dingospo Jaoooo kako mrzim kad moj najdrazi klub nazivaju \"MAN U\" al dobro ti ces svakako prestati navijati za mna utd kad ode vidic tako da se ne brinem za tebe!!! tearing you apart since 1991
Nisam musliman al pun mi te k.u.r.a.c. Pa dokle ćeš više provocirat na nacionalnoj osnovi. De majke ti ostavi nam adresu da te posjetimo da porazgovaramo malo s tobom. Budi mangup do kraja!
;-)
Moja mama j.e.be se sa vama!!!
tvoja mama je*e se sa nama
19 gostujucih utakmica : 10 remija 4 poraza 2 pobijede pa ko je ovde lud ?!
FROYDE !? TI LI SI ? NISMO TE PREPOZNALI......... !?
prvo iz tvog nadimka se vidi da te pere komplex niže vrijednosti, tako da nema sekiracije iz svake prepotencije stoji impotencija.
gigsu svaka čast,sa 37 god radit ovo što on...kapa dole majstoree GGMU
KO SI TI ! ? NEMANJA JE UŠAO U ISTORIJU !!!!!! LEVATINO ! MUSLIMAJMUNSKA.....
5 pobjda u gostima ima united ..prvo malo pogledajte tabelu i raspored od pocetka lige pa pisite ;)
Da je Manchester pobijedio samo 2 u gostima, ne bi sad bio 1. Nek administrator malo bolje provjeri statistiku koju postavlja. Ako je odigrao 19 utakmica, onda je 2+10+4=16, a ne 19. :))) Izgleda da je zaboravio na jos 3 pobjede. :))))))))
SRBI DOMINIRAJU !
GLORY,GLORY GLORY MAN U NEMANJA SRBINE ! FREE SRPSKA !
Valjda nećemo fasovat od Farselone!