Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh pitao bih te ja kako bi igrao da si bio sa Emirom Hadzihafizbegovicem! 😆
A nepostojeći penal za Lazio jučer,15.koji je dosuđen u njihovu korist ove sezone? Ništa to,Juve dežurni krivac za sve...
Pa vi ste isti, Bolonji u proslom kolu cist penal ne svira protiv Juventusa. Zato je Agnelli u konstantnoj svadji sa Lotitom.
Drago mi je sto je Parma 8ma zasluzeno vala.Tim koji je u 90tim bio svacij drugi najdrazi tim .Gervinho dobio renesansu karijere kako je dosao u Seriu A
po cevape
Meni je ovaj Conte tačno nula od trenera. Sa ovakvom formacijom i pojedinim igračima koje koristi i uporno forsira ništa neće postići. Eriksena mora mnogo više i bolje koristiti, preko njega treba napad da ide i da pronalazi Lukakua i Martineza.
@Deutschland ne može to tako brez Brozovića,jer ona gilardini svaku loptu vraća unazad.