Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno u Americi legendo. Nadam se da ce se jednom vratiti na neku poziciju u Liverpulu
Odoše legende, jedna po jedna. Polahko na scenu dolaze plaćenici.
vjerni navijac barcelone... al za ovog lika se treba ustat pa rec Steven Gerrard !!!
Lijepo je bilo gledati fudbal kada je igrao ovaj momak jer ga je igrao srcem i bez ikakvih zadnjih namjera prema protivnicima. Može biti primjer mlađim fudbalerima kako se ponašati na travnjaku i van njega.
Steven je igracina i kapiten po mjeri, nekako ce biti cudno da neko drugi nosi njegovu 8
SIKTER COBANE....IZDO SI HARD CORE
Moja legenda i idol od djetinjstva. Tužno je ovo kad se ovakvi igrači opraštaju(ovo je jednako opraštanju), jer znam da ih više nema. Da njega nije bilo sumnjam da bi danas iskreno navijao za Liverpool, ili bi možda navijao za City ili neki drugi bogati klub. Za mene dan žalosti. Sve najbolje Steve. You will never walk alone !!
Ovo je stvarno velika sramota za Liverpool sto su ga pustili da ode, a zelio je karijeru zavrsiti u svom klubu. Kazu star, a ligu prvaka ne izborise, a penzioneri iz Torina u finalu. Los trener, lose rukovodstvo, lose odluke, a onda i losi rezultati.
On je sam želio da ode jer je svjestan da više nije na nivou na kojem je bio. Želi da tim pruži priliku mlađim i ovom trenutku vjerovatno boljim igračima.Rekao je da bi volio da radio s Rodgersom dok je mlad bio, ali nije mu se sve posložilo u karijeri. Vjeruj mi da je donio prije svega najbolju odluku za klub, pa onda za sebe.
Odlucio se na odlazak iz kluba, jer mu je trener rekao da vise ne moze racunati na prvu postavu i da mora ustupiti svoje mjesto mladjima. Slozio bih se sa tim da u timu postoji jos iskusnih igraca, ali to nije tako. Slijedece sezone u prvoj postavi nece biti igraca preko 30g. Mnogo se puta pokazalo da to nije pametno, a Juve, Barca i sl su dokazali da je imati mjesoviti sastav najbolje. A s druge strane mladim igracima nagovjestavas da poslije 25 moraju traziti drugi klub jer im je buducnost upitna. Trebali su ga zadrzati zbog mladjih igraca, zbog renomea, zbog navijaca, zbog marketinga. Nema Suareza, Gerrarda, ode Sterling, cije ce dresove prodavati. Slijedeca sezona ce najbolje pokazati, opet nece u Ligu prvaka... Nadam se da grijesim, jer zaista gotivim Liverpool
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
legenda
jebeš Gerarda... U SUBOTU JE SPEKTAKL NA KOSEVU!
Ima li išta degutantnije i jadnije nego kad nogometaš kmeči?
Razmaženi nogometaši, milijoneri, plačipičke...