Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugo pratim fudbal,ali igrac kao Gattuso nece se jos dugo pojaviti.Uvijek je davao 200% sebe.Mnogi ga smatraju,prgavim i grubim igracem,ali srcanost i borbenost nek niko ne kaze za to.Ziva legenda.
legenda Milana,zajedno sa par jos igraca,zasluzuje nastavak karijere...respect
Cijenim ga samo zbog pozrtvovanosti, na stranu njegove kvalitete :D Ali mislim da je stvarno vrijeme za \'penziju\' :D
ugrozena mu karijera u 34-oj godini !? oprosti se jarane !
JOJ DOBAR JE NA MANAGERU, POMETE SVE PRED SOBOM
Zasto igrac da bi usao u historiju mora igrati atraktivno i dati dosta golova? Talijane ne mogu smisliti a ovog covjeka cijenim i postujem ko oca, jer je jedan od rijetkih koji igra muski,gine na svakoj utakmici. Za mene je on legenda i uvijek ce naci mjesto na mojoj listi najboljih.
jedan od najvećih krkana i netehničara u historiji fudbala.
Kazu da je mesar,ako je tako,recite mi kojeg je on igraca povrijedio iole ozbiljnije,on nikad nije isao sa namjerom da povrijedi protivnika
isto kada uzmes kokosku pa joj osjeces glavu,,ona trci nezna ni gdje ,,ni kud,,e takav je i ovaj gatuzo,,prgav
kakav borac !!!svaka ti cast uzivam ga gledati iako nije iamo nekih finih poteza u karijeri kompletnoj...Nece se ponovit nikad!!!
NIKAKAV JE ON IGRAC,,NIKAKAV,,KARINA OD IGRACA
RINO GATTUSO...IRRIDUCIBILI
kakva steta, zavrsava se karijera velikog MESARA :)