Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://goal.com/en-us/news/86/italy/2009/06/25/1346349/adriano-galliani-edin-dzeko-is-milans-top-target
pa sto citate majmuni kad vas ne interesuje,ima jos milion vijesti nevezanih za Dzeku
a vala sarajevo-x.com mogli ste sami napisati ovaj clanak, a ne samo copy-paste sa dnevnik.hr samo sliku promijenili ccc
Nadam se samo da neće dati Borriella i 15 miliona. Treba bit realan i reći da, ako se zaboravi da su Džeki 22 i da ima ogroman potencijal za napredak, Borriello je zasad bolji centarfor. Pola ugovora Borriella Milan je stajalo 10 miliona, što znači da je njegova vrijdenost 20. Na kraju, 35 miliona, previše. Iznad 30 ja ne bih išao. Što da ih mali klub ucjenljuje?
Bla, bla... radi se samo o natezanju para...
glasajte za Sejada Salihovica > http://www.bundesliga.de/de/
jeste glupi, pa sto uopce citate
OD KADA SE U SARAJEVU govori ZABIO ( mislim na gol ) i OTOK ? Pa halo !!!
Ne mogu vise da spavam radi Dzeke... ide, ostaje, ide, ostaje, najeo se, naspavao se, porodio se, nije se najeo... uhhhh, dosadni su ovi novinari, brate mili! A Dzeko nazalost ne moze nista za ovo!
eto super, i nemojte vise do subote nista vise pisati o ovome....napisi jos samo presao il ostao,i to je to, bili bismo vam svi zahvalni da nas postedite bar par dana o Dzeki!
Wolfsburg je najavio da ce se pojacati u napadu, ostao ili otisao Dzeko. Ljudi igraju LP i smatraju da se trebaju jos pojacati, tako da je ovo spominanje zamjena za Dzeku glupost.
hajde Džeko idi više negdje.... ideš mi na živce
de ba glasajte za SALIHOVICA na bundesliga.de NE BUDITE LIJENI
je8o vam vise dzeko mater u po ckepi. dobit ce on jos koji samar.
Eto im Boriello i 20 milki-svi zadovolji,ovce na broju