"Dan D"
0

Galliani u subotu dolazi u Wolfsburg zbog Džeke

Totalsport
Po navodima La Gazzette dello Sport u subotu je posljednja šansa da se nešto konkretno ostvari na relaciji Milana i Wolfsburga, a o pitanju 23-godišnjeg napadača njemačkog prvaka Edina Džeke.

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac je u središtu priče koja se razvukla unedogled, a talijanski dnevnik navodi da će Milanov dopredsjednik Adriano Galliani u subotu sjesti u avion koji će ga odvesti do Wolfsburga. Ako se i tada ne postigne dogovor, Milan je naznačio da će definitivino odustati od igrača koji je u prošloj sezoni zabio 26 pogodaka u Bundesligi.

Istog dana će se Džeko priključiti pripremama bundesligaškog prvaka u njihovom kampu na sjevernomorskom otoku Syltu. Najavio je i da će tada insistirati na odlasku u Milan, te da se želi 6. jula pojaviti na početku priprema Milana.

Inače, iz njemačke ekipe su obznanili da pregovaraju s Manchester Cityjem, sa željom da dovedu 23-godišnjeg bugarskog napadača Valerija Božinova, koji od 2007. godine igra na Otoku.

Wolfsburgova neodlučnost i previranje oko Džeke vjerojatno ide uporedo s tim da niti oni nikako ne mogu pronaći adekvatnu zamjenu za Džeku. Zbog toga stalno drže Milan na distanci. S druge strane, Talijani su svemu dali posljednju šansu. U subotu...