Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oholi nije to za dzabe bukvalno al eto...Ima vise prepreka,prva je sto Real ne zeli da ga pusti na pozajmicu,dolaze kontradiktorne svote prvo je bilo potrazivanje 20 mil eura,a najnovije 12 mil eura....AC Milan zeli neku dugorocnu posudbu od 30 mj. sto je po meni pr.oseravanje i ponizavanje samog kluba kako Reala tako i AC Milana...sto se tice samog poreza,to je pitanje u Italiji skroz komplikovano...i krece se 100% na samu platu...u ovom slucaju Kakina plata bi bila 6 mil eura,sto bi automatski bilo 12 mil eura na godinu dana,sto je za italijanske klubove i njihov standard previse...I na kraju ja se opet nadam da je ovo neka njihova "taktika" jer ovaj Futavac Galliani a pogovo Berlusconi znaju obojica sta rade,kupuji ionako poljuljani kredibilitet kod navijaca,kao da gledam da ce 31 januara Galliani hvaliti Berlu,i reci da je Kaka poklon za sve navijace kluba i dokaz koliko pomenuti Berla voli AC Milan....Jer iskustva govore da ovo nije jedini slucaj do sada....
nemamo para zato sto je ovaj idiot spisko sve u zadnjih
Milan nema love da dovede Torabija, a ne Kaku, ahahahahaa
Gledam ovog i pitam se sto selimovici ne dovedu opet onog Torabia u zetru?
Ne mogu da vjerujem kako su se stisli, imaju priliku da dovedu "besplatno" covjeka za kojeg su uzeli 60 mil. al opet im skupo.