Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolja tekma u posljednje vrijeme.to moze samo bremen
E dobre utakmice u Bremenu... za desetku. A ona dvojica komentatora sa OBN-a su presmijesni... isto kao da sjede uz mezu dvojica sanera i komentarisu tekmu... kakve su samo gluposti lupali... hahahahaha
hahahahhahahahahahah, Juve.... Pa daj stidi se molim te izbacio ih Fulham.....hahahahahahahaahah a del piero neki dan kaže \"Osvojit ćemo Europa ligu\"
kakav inter, sada ćete dobiti Barcu i ispasti, odnosno prosuti se..... FORZA MILAN Milano e il miglior club del mondo
Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!! Juve!!!
Pa moderni novinari hapaju tekstove. Ko ce se jebavat i sastavljat to sve sam kad more i ovako.
a koga u Bosni i Hercegovini to boli kurac za Interom ili Milanom? Forca Olimpik !
ko je Ante Rukavina, tako vam svega?!
Interovac...finale lige sampiona u kojem je igro inter nisu ni tvoji djedovi dozivili....neces ni ti... FORZA MILAN !
kad je inter osvojio ligu prvaka ?? hahahahaha
pa narvno da su ispali kad su to samo babe u tom klubu isto ko i u milanu FORZA INTER PER SEMPRE!
pa bogalji jedni bogaljski j E b O vam ante rukavina sve !!!!!! sta koji qrac kopirate s indexa i ostalih hrvatskih portala papci jedni ljeni !!!! makar korigujte tekst da ne bude viska informacija ! koga boli qrac u BIH sto je ante rukavina igrao fkt ste obicna drkotina a ne novinari :) al eto evolucija je cudo ;) cekajte da prodje 2012-ta pa pishite sami sebi ako prezivite apokalipsu :DDDDD
Normala, mrš u Italiju.