Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa upravo je i napustio tu duznost iz razloga sto nije vise ministar........ Kako pomoci Celiku ako vise nisi ministar??
Zenicki sport je na koljenima. Vjerovatno u najgoroj situaciji u zadnjih 20 godina. Za sve je zasluzna vladajuca oligarhija u Zenici koja je porijeklom sa sela pa tako i ne vidi vaznost ulaganja u sport i rad s mladima. Jedino kosarkasice Celika donekle popravljaju sliku; sve drugo je dno dna: fudbal, kosarka, odbojka, plivanje, tenis... Ljudi, probudite se... Smijenite Husu i ostalu i ostalu seljacku stoku!
Koji vec put ovako, dodje-ode... a ja ciganije majko moja
hahaha... čuj, aktuelni ministar finansija i trezora BiH?!?!? nije on ministar, pobogu!!!!