Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozes mi veceras zavideti na onom sto sam radio..a za duvan ne brini,ne kuje mi ga babo ko tebi! a za razbibrigu imam tebe i slicne,a za stiskavac srednjoskolke bule iz janje!
..bod ko kuca, sve ostalo iznad toga je fantazija ;)
@PASMINA E TO JE VEĆ FAŠIZAM TJ.NACIZAM.LUĐAČKE KONSTRUKCIJE O ARIJEVSKIM RASAMA I INFERIORNIM NACIJAMA.DUBOKO SI JADAN.IDI I URADI NEŠTO OD SVOG ŽIVOTA P.I.Č.K.O ZAGNOJENA.HAJD SAD FINO UGASI TAJ CELERON OD 400Mhz,ZAPALI JOŠ JEDNU JEFTINU CIGARU,ZALIJ RAKIJOM GOVNOVAČOM I U KRPE. P.S.NE ZABORAVI DA NARANIŠ SVINJE...ČMARU.
Ja sam danas dole, halalim glas i dlanove. Ratu od kredita ce vech neko odplatit, snaci chu se :) Plavo i zuto boja moja je za sve ostalo boli me :D BOSNA !
Sutra slavimo...idemo zmajeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,pokazimo koliko je mala Bosna i Hercegovina VELIKA
@ ++++++++++++... tako je ... :))) do posljednje kapi krvi na vjernost smo se zakleli. sutra na kosevu lom... jedina jedina domovino moja... idemo zmajevi... idemo BOSNO I HERCEGOVINOOOOOO.. samo naprijed
da pitam ove srbe prave, a i nase bosanske pravoslavce... samo par pitanja... Sta nosite na glavi kad obucete vas pravu, pravu narodnu nosnju.. i otkud ste svi tako mrki tj. tamne kose i mrkog tena?? i podljednje pitanje, na koje cu vam dati i odgovor glasi:: Koje djete najvise mrzi svog oca? pa ko..pi..le a znamo ko zakleto mrzi tursku i turke.. ipak... i vi ste ljudi.. bar poneki od vas.. Volim te Bosno..
e stvarno su jadni,smijesni.ne znaju sta ce ovi iz rs-a.....sazalite im se malo,neka gledaju malo nase forume i neka prate nasu repku,iz zalosti ili iz radosti OPET JE PRATE,sta ce kad nemaju koga.nece ih BIH nece ih Tadic u Srbiji ,sta ce moraju negdje nauciti kako se voli zemlja KAD JE ONI NEMAJU.nemaju zemlju,nemaju narod,nemaju srece,nemaju para (osim onog sto su ukrali),nemaju reprezentacije nemaju himnu...sazalite im se dobri narode.... Sutra cemo pokazati kako se navija,kako se voli BIH kako se zivi u sreci i veselju ..LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUŠE
Tko nas voli - voli nas, ko nas mrzi - boli nas ! :) Volim te BOSNO ! :)
Bravo care to su izjave, a ne onog Đeke ciljamo drugo misto, a ono bili rusi tuku trikolore usred Pariza. Sa takvim razmišljanjem smo garant treći.
OD inata nema zanata :) Samo ladno, smireno, pustit ih neka trce za loptom, udarat kad imaju loptu, oni ionako ne znaju gola dat, i onda kontru za kontrom :)
U INAT SVIMA
moramo pobjediti odvojiti se 6 bodova od francuza to bi nam puno znacilo
Vec ste zaboravi koje ovdje chef? Drugo mjesto vam mogu garantirati.... istina koja boli!
500 godina kompleksa manje vrijednosti i davanja žene,majke i sestre pod tursku belegiju = retardirani narod sa 12 % turske krvi