Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I možete li vi meni vjerovati kad ja kažem svom Hodži v Sloveniji, da nije fer da je Allah podario naftu Kataru brez koje bi crknuli od gladi jer su svi arapi nesposobni (imam lična iskustva sa njima, lijeni, glupi itd.) a nama Bosancima ništa (vrijedno nafte naravno). On kaže jest fer zašto nije fer.... niđe veze. Još se hvali, oni tamo uživaju, svaka kuća ima sluge oni ništa ne rade (kučanski poslovi, kuhanje itd). Od države svaki mjesec po 2.000 $ od prodaje nafte.
Katar se inače predstavlja kao zemlja iz snova, a stvarnost je očigledno drugačija.
Katar-zemlja robova i lažnih muslimana
Katar is like North Korea :)
Bas mi je drago da se izvukao,citao sam o njemu i prije.
pa o kakvoj se zajebanciji tu radi, jesu ga izradili, il je sam pristao neke njihove uvjete... jel imas link
Čitao sam na klixu prije par dana o njegovoj situaciji,evo ti link http://www.klix.ba/sport/nogomet/ucijenjeni-francuski-nogometas-ne-moze-napustiti-katar-razmislja-o-samoubistvu/131112161
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
obecana zemlja katar...