Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oj kad ovaj kaze 'VERANEE' sa bht-a, tacno mi pozli aaaaaa
bolje ti je misli kako igrat protiv ove francuske..
JAŠTA ILI KAD KONJIĆ KAŽE ROOOOBEN PA RANIO BIH SE....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
nek nam je bog na pomoci
B. VELIKO, "B".
realno honduras u rangu luxemburga a odbrana svicarske na razini odbrane lihtestajna.ali realno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad su ih svabe mogle uzet za par dana u WWII mozemo i mi za 90 minuta
Objektivno i da prodjemo grupu, nemamo sta traziti protiv ovakve Francuske, odavno nisu bili jaci.
KAKO FRANCUZI FINO OCISTISE REPKU. ANELKA NOGA, NASRI NOGA, RIBERY POVRIJEDJEN, ALI CINI MI SE DA VISE I NECE IMATI MJESTA U REPKI ITD ITD. NARAVNO PRIJE TOGA IH HRPU KAZNILI I NOVCANO I VREMENSKI I TO NAJBOLJIH IGRACA I DANAS IMAJU GENERACIJU KOJA MOZE DALEKO.
Francuzi na turbo pogon. Nazalost to je to, utakmica sa Argentinom je bila utakmica na kojoj se odlucivalo Francuska na steroidima ili Balkanija. Prema tome i ako BiH prodje dalje, ide na Francusku, a ako neko sanja da je to ona Francuska s kojom smo igrali u Parizu, vara se opasno. Jedino je golman isti.
Ne moze tamo, pa moram negdje. Zabranjeni komentari za Dzeku i Amru, znaci reklama je, hajd makar sad znamo. Go Klikse Go :D
Jel se ono Amra pobulila na sred Copacabane, nasla seljanka gdje ce nas brukati.
Zar nije bilo 6:2
Evo nekoliko najslusanijih pjesama iz kampa reprezentacije "Svajcarske"Tulumbom sam izlijecio depru,ruzica si bila,baklava je moja sudbina,rumazicu nosim po terenu u djepu hurma sudiji da dam,nije agda sve sto sja,boze hladne da nas spase,od francuza svijuh nas....Jel ko vezo kostariku 2 i francuze 7+ osim platinija i albanske mafije?
otac je nakon petog gola rekao mladjem bratu da ode u svoju sobu, jer su scene bile previse ekstremne za njegove godine
Ja mislim da mi to možemo! I moramo! Francuska ce pasti! :)
Ja mislim da prvo prodjemo Nigeriju i Iran pa da onda raspravljamo o tome.
Slažem se, ali eto razmisljam o buducnosti, bez podcjenjivanja ikoga :)
Čisto informativno (za one koji konstatno povezuju igrače albanskog porjekla sa Albanijom): svi igrači koji igraju za Švicu,a porjeklom su Albanci su ugliavnom sa Kosova ili Makedonije tako da veze nemaju sa Albanijom.
Ignorisanjem Riberija i Nasrija franczu su uradili pravu stvar.Napravili su pravu ekipu koja igra fudbal kao da se sali sa protivnikom.Ova dvojica bi sve usrali i kocili igru.BRAVO PETLOVI
nisu ignorisala riberija,covjek se povredio
Koliko su siptarska incestoidna gamad dali novca da kontrolisu Svicarski fudbal Jadna utakmica u kojoj na jednoj strani imas Francuze profesionalce a na drugoj strani treceligase siptare na cijim facam mozes da vidis da umjesto mozga imaju sljadoljed i pavljaku. _
francuska odavno nije bila ovako jaka,desamp je ocistio repku od klanova i negativaca.jos da im se nije riberi povredio bili bi pravo jaki,mada i sad su.i ne znam zasto neki nasi zele da igraju protiv njih.
glupani ovi nas, pa zele francusku. glupi bosnjo, kao i inace a od francuske ide kolektivna dzenaza i pogreb za 2, 3 hrvata ili srba
Zmajevi posjetili džamiju umjesto da treniraju. Gdje su bili Šunjic,Vranješ i Misimović?
posjetili tvoju mamu
Jednonacionalna reprezentacija. Vise je Hrvata i Srba 96-te igralo za BIH, nego danas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro ovi arapi u Francuskoj igraju.