Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo i mi, al Amri do četrestine ima više od mjeseca...
Brino se kapiten oko amrinog poroda, sad kad je ispunjen ima da unisti italijane do kraja sezone... :)
haha pa on ne igra 4 godine kakav porod
očekuje se pojačanje u željezničar
Džeko je u Wolfsburgu imao partnera Misimovića najboljeg BH-zmaja svih vremena. Miske je uzdigao Džeku, ko u to ne vjeruje neka pogleda koju utakmicu dok su igrali za vukove.
Postoji samo jedan način na koji se Džeko može vratiti u formu: da se opet rodi.
Ne moze se igrati sa sebicnim igracima
imao je do sada najviše udaraca u ligi po statistici čak 54 i dao jedan gol iz igre
tesko je doci do vrha a jos teze ostati na njemu.to vam je to moja braco i sestre.dzeko je tipican Bosanac.svi smo kao on i on je kao i svi mi.utjelotvorenje svih bosanskih mana i vrlina.u svemu smo takvi,pocnemo dobro vrijedno i naporno radimo ,imamo talenat,kvalitet itd. i onda nam neki neobjasnjivi vrag unisti sve.tako smo i zemju krenuli branit i borili se herojski i opstali da bi sami sebe iz nekog ludog razloga zakocili.tako je i sa nasim Edinom,pa zar nije pravi nas predstavnik?
Njemu više ni hodža iz Fojnice ne može pomoći. Što ti je žeMsko.
postoji,neka ga trenira neko ko je obucavao hamze,barem 7dana,20-30 kg opreme i uz brdo niz brdo,sa rafalanjem više glave. i tekbirom,ima da rastrga sve lige
kloc propo od kad je sa polovnjačom haahahahaa
@Melek security nije a nego b
otkako je amru doveo nema golova!!ipak podrska mada se ja oko brata ne bi patio..ne dajes golove odmori i vozdra!
Ma on zabija gdje treba...jebo golove
amra je slab golman zabije joj ko stigne
salah papak ne da lopte
Amer Gojak ce biti veci igrac od Dzeke.
on je gotvo, nece se nikad popraviti , tako kod nas bosanaca , vrijedimo samo jedno vrijeme onda se raspadamo , a svi drugi sa vremenom postaju bolji