Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno
eno i kokota, inace zeljino dijete a pri tome i musliman
Nogometaši, stručni štab, članovi uprave, prijatelji, partneri i navijači FK Željezničar danas su sa Sarajevskog aerodroma čarter letom otputovali na Maltu, A što ih ima mašala, stali svi u jedan avion.
I to onaj od 60 do 80 putnika! :D mada ni protivnickih navijaca nece biti nesto vise ;) sala mala... samo neka pobjede! Da se sa pobjedom vrate kuci, ma kakva god ona bila...
Sretno plaviiii
Naprijed Zeljo Ljubavi moja💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
agentura, cuj i navijaci istim prevozom. Garant Zulic i Omanic ce da klepaju igracima telefone, a Delalic ce na uzvratnoj na kosevu za kartu od svakog navijaca uzet po marku.
Ovo Felix Magath na slici? :P