Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ti ga sad. A POJEDINCI SE SLOMISE HVALECI SE BROJEM TITULA U LIGI PO LIVADAMA. :o)))
Sreca te vi nemate titula pa ti bi muda svoja pojeo dokazujuci da ovo ipak nisu livade ovako ti je jedino ostalo da se tjesis kako igrate po livadama (mada i u takvoj ligi ne mozete osvojiti nista )
Bicu vrlo jasan. Titule koje FK Sarajevo ima i uspjesi koje je postiglo i dan danas su mu dovolnji da bude najuspjesniji bosanskohercegovacki klub ikada. - Meni je to sasvim dovoljno. A drago mi je, s obzirom na sve sto se dogodilo u zadnjih 2 godine da ce to biti i odsada. Samo nas cilj mora biti neka od evropskih liga pa makar jos 10 godina ne osvojili ovu po livadama. - A ko ce jesti muda ne znam. Znam da bordo navijaci nece. ALL-TIME RANKING LIST BY CLUBS 1955-2013 ... 193 Dundee FC 194 FK Sarajevo 195 FC Carl Zeiss Jena ... 214 Esbjerg fB 215 FK Željezničar 216 FK Partizani Kopiraj link - ukucaj u Google trazilicu - Otvori prvi link = I sve ce ti se samo reci ;o)) http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/EuroExperience/competitions/Publications/01/99/48/27/1994827_DOWNLOAD.pdf
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
100% su u pravu! Vratili smo se unazad 10 godina, sve ono što smo nekad imali u ligi, nakon toliko truda, znoja, suspenzija ... ŽALOSNO! Nekom se nešto opasno štima! Nije samo Velež oštećen, svako ko je gledao utakmcu Zvijezda - Željezničar se mogao u to uvjeriti. Željo primio gol iz očitog ofsajda, zatim je sudija toliko sjeckao igru da je bilo nemoguće napraviti višak na terenu (bukvalno je krojio rezultat meča), neosnovano je dijelio žute kartone kako bi stvorio osnovu za crveni, čist penal Želji nije svirao ... toliko je očito štimao utakmicu da je to za nepovjerovati. Da nije bilo onog čudesnog gola iz 92. minute štimanje sudija bi bilo efikasno. Pored ovog meča, Željo je oštećen i u mečevima protiv Viteza i Slobode ... jednostavno igramo, pored poštene borbe na zelenom terenu, i protiv sudija i korumpiranog saveza! https://www.youtube.com/watch?v=LN5JHVYFpkY Ovdje fali i nepostojeći ofsajd Kokota na utakmici protiv Viteza, sve u svemu ŽALOSNO, nakon toliko borbe sve po starom.
Vlacice svi znamo da samo sarajevo i zrnjski pucaju penale a dabogda vama sudac pomagao ko zelji a nama ko vama
U sirokom godinama nema ofsajda i porezne,e sad nema hrvatskih klubova da ih poguraju bodovima za titulu kao sto je gurao brotnjo,orasje i troglav.A i manjak je hrvatske mladezi na transfer listi lijepe nase
Vi niste normalni ništa nije naštimano sve je poštena sportska borba.Samo je u vašim bolesnim glavama vazda neko štimanje i namještanje.
Inače, sve je u ovoj državi tako pošteno, od dešavanja na sportskim terenima, zapošljavanja do političara. Je l' živimo u istoj državi, 'bem mu miša?
http://***/index.php/vijestii-kategorija/19938-zvornik-bosnjackog-povratnika-sjekirom-ubio-susjed-srbin
***
minber . ba
Odgledao sam satak ove utakmice i ne vidjeh nijedan jedini sporan momenat. Izgleda da nisu mogli ni napisati na šta se tačno žale. Penal nad Maletićem nije bio. Šta je sporno, Veleže?!
Šta se veležovci bune, pa nije im sudija kriv što su zabili autogo u 93. minuti!
Rođeni razvalite male plave sa šugave doline
razvalim ti mamu smradu
ja kurave kluba iz zaseoka vrapčići,kao da su jučer prodali tekmu Gošku...ko o čemu kurva o poštenju....
u slučaju svinjskog može se reći "ko o čemu lopovi o poštenju"
Velez ne prodaje utakmice I to je dokazao vise puta, a vasa Sloboda je trebala ranije osigurati opstanak I ne vaditi se na Velezu. MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A i ovaj velez svaki ponedjeljak izliće s nekim priopcenjem za javnost
pozz za lišticu!
izliće li isssa ti? pustilo vam internet u jare, a? jos kad vodu i struju dobijete ima da se našikate i pravite haos
PRIKAŽI ODGOVORE (1)