Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Zildzovic bi mogao prenijeti svoje bogato iskustvo iz Saudijske Arabije na Slobodu..pa ne znam gdje nadju ove "bisere" od trenera
iste kometare citam i za fk sarajevo ne valja ovaj trener ne valja onaj pa ***te ovo je BH liga nema se para za tranera i mnogo jaci klubovi u inostranstvu muku muce sa trenerima koga bi ti da dovedu ? shvatite nema se para za trenersku elitu a i ako neko ima para nasa liga je neatraktivna ne samo BH liga nego sve ove lige u okruzenju... shvatite niti imamo para niti kvaliteta....
Niti sam spomenuo trenersku elitu niti je realno to i niko i ne prica o tome..sasvim sam siguran da ima trenera koji imaju mnogo vise iskustva i poznaju situaciju u ligi i okruzenju..a kad su mogli da priuste sebi Ciru prosle sezone mogu i nekog solidnog trenera..nemam nista protiv ovog lika i ne znam ga ali samo na osnovu spomenutog sam zakljucio da kad nije uspio u Saudijskoj Arabiji da ostane kao trener nece ni u Slobodi do kraja sezone..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje ti je Nisterloj Vugdaliću?
Spram g. Blaževića su ispali neljudi a isto i prema navijačima.Nisam još od vremena Geruma doživio" fudbalski orgazam" na utakmici na TUŠNJU a za Ćirina mandata konačno i to na 4. utakmice. Dugo sam mislio da je to nekad bilo zbog godina (mladost) ali sam se uvjerio da je to onaj isti ojećaj i da ga fudbalski navijač može doživit uvijek . Da im je odnos spram nas navijača imalo bio iskren ostavili bi Ćiru još cijelu sezonu.Ali" ne zna seljak šta je čokolada, arak jede čokoladu baca".
Sve je to politika ito SDPa.DESETINE HILJADA GLASAČA JE U TUZLI . 120000 UPISANIH. Sramota ih bilo da izbore dočekaju sa slobodom u 2. ligi . Napravili dil sa seljačinom iz Glogove ,dali mu plac za Hotel i snizili Rentu, a on ko biva mesija. Doveli Ćiru ,napravili lovačku hajku i ušli. Jesu al za jedno ljeto, bolje reć do Izbora. Vidićete kad prođu Izbori kako će Sloboda ispast naglavačke.Nisam ni za koju Partiju da svojata Klub ali ovi u Tuzli 18 G. Poslije ratabaš svojataju a da mogu ukinuli bi je najradije.
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! BEZ DOJAVA I LAŽI!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ 5700 eura u 4 mjeseca.. 1270 eura u ovom mjesecu!! Imate još 3 dana da im se pridružite!!!
Samo nek su onog smrada Denisa Karica smjenili,ufurani idiot koji se u Slobodu vrati kad ga niko drugi nece. Dok je u Zelji igro hodo po Tuzli ko da u Juventusu igra.
Pa mozda za raju u Tuzli Zeljo i jeste Juventus, haj ga znaj
Ove godine debakl Slobode... Ispast će iz lige sa rekordnom bodovnom razlikom.
sve najbolje Slobodi i da ostane i ligi - nadam se da će biti pozitivnih rezultata i promjena
Otjerali ste Čiru i želim vam uspjeh u drugoj ligiDabogda se raspali majmuni jedni. da vam nije bilo čire i sada bi igrali u drugoj ligi.
Azmir Husić "him" je privatizovao klub uz Sašu Vugdalića. Jaoooo kako će oni letjeti...