Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sponzor Nogometne lige je KLADIONICA...to je kao da lisica cuva kokosinjac
Ko uopšte gleda bh fudbal ba svi kulubovi u bh mogu igrat u italijanskoj mekteb ligi. Nikad nećete nista u Evropi postic da se sutra poveca go 2x
Bas tako, ista situacija i u Srbiji. Opasno se posluje s kladarama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izgleda da se samo FK Sarajevo bori za opstanak nogometa u BiH
Zeljo se davno borio kad je Vico tek poceo nastupati
Jedini se Velež borio na čelu sa Hasićem, a vi ste šutili. Željo istupio iz 4R zbog obecanja od Vice. Sad trpite jbga.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ste pitali?
Samo pošteno treba igrati,sve drugo nema veze,nema publike,nema sporta.....
Svaka čast !...e sad se tek vidi da si gospdin !
Jos one sezone kad je Sarajevo imalo 11 bodova prednosti i kada je Dodik reko Borac ce biti prvak od tada se sudi kriminalno i sve se steluje naravno uz odobrenje sestrića Vica i njegove Mafije koje je i postavljena tu da unisti BH fudbal !
Jel vi mislite da nije nemoguce da i Sarajevo I Željo budu izbaceni iz lige? Zeljo kroz rezultate a Sarajevo kroz kaznu oduzimanja bodova? vidite da unistvaju sve drzavno..nw budite nivni...
Samo udri bagru psihicki i fizicki ,neka nemaju mirnog sna od svojih kriminalnih radnji,kladionice isto ukinut da budu sponzori ,prvo u Sarajevu sklonit Sve Sto ima SA kladionicama veze...Ocistit prvo.u svojoj avliji igrace Koji namjestaju tekme.Gospodine Mrvicu imate mnogo neorijatelja u Sarajevu a kamo Li vani,ne zeli Niko da napravite moderan Klub,Stadion,akademiju jer remetite mafiji planove.Vjeruj jaro imaš dušmana i u Sarajevu a kamo li u Banja Luci.
Iskljucivi krivci za ovakvu poziciju Fk Sarajevo su Ismir Mirvic, Senijad Ibricic i Simon Rozman a ne NSBiH, Sudijska organizacija i Almedin Ziljkic.Ovo je pokusaj prebacivanja krivice na druge i bjezanje od stvarnih problema. Sinocnje sudjenje jeste obiljezilo nekoliko gresaka ali ni blizu takvih koje bi prouzrokovale prekid. Kriminal u BH fudbalu postoji vec dugo i tzreba ga rjesavati ali ne zbog sinocnje utakmice.
Druže, nemoj miješati babe i žabe...Sarajevo jeste u lošoj formi ali se godinama tabela kroji izvan terena, sinoc je prešlo svaku mjeru. Najmanje 15 sudijskih odluka na štetu Sarajeva. Da si pogledao utakmicu, i da razumijes fudbal ne bi ovako pisao.
Nisi ti anti-papćina,nego ona prva papčina! Nikad ti lopte nisi šutnuo gdje je sudio bio na terenu ! Poznajes nogomet sa školskog dvorišta i to je to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haha zabiše im ljudi dva čista gola i nadigraše u svim segmentima igre i ovi odluče se žaliti nekakvim institucijama koje nemaju sa sportskim aspektom ništa.
Ako je prvi gool (koji je bio lijep) čist e onda nemam komentara
Posala je i nena Fata sto izgubi onolike sinove i nista! Pomirite se sa danasnjisom brate dragi! Nismo mi Finska niti Svicarsrska.! Glavu gote! Pozzx od fukare
Pošaljite i jednu udruženju skakača "Mostari"
Ako sada ne stanemo svi kao jedan, najbolje je da se sami etnički očistimo iz BiH i prepustimo državi dušmanima. Neka krene od Saveza!
Najvise mutnih radnji ima u FK Sarajevo, vise nego u Nogometnom savezu, od transfera, pranja para gospodina Mirvića, Tjeranjem Ziljkića, sve kako bi se skrenulo sa teme da je ekipa loša, da je trener loš, da je sportski direktor loš, da je sve loše, zasto niste na poluvremenu rekli necemo igrati, necemo izaci na teren. Ne kazem da sudija nije bio los, ustvari katastrofalan, ali prvo treba očistiti svoje dvorište, pa onda gledati tuđe!!!
Kladionice (HDZ) Tuzilaštvo (SNSD) -ovo će biti dorba sa lavovima -dosta klubova upetljano -samo kvote pogledajte zadnji 3-4 kola i sve će biti jasno
Napokon da neko ima muda da se suprostavi kriminalcima.
IMATE PUNU PODRŠKU OD NAS NAVIJAČA !! IDEMO DO KRAJA !!