Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smo je jedan grad, samo je jedan klub. Volim te Sarajevo
"smatramo" i mi, ali odatle do realnosti dalek je put. mani se supljih politicarskih i uradi nesto s manekenima.
TMBT trener mozes biti ti
samo udri Mehaga
navijam za Sarajevo al politika se opet u sport uvlači...ne kontam što Đenu nisu zadržali...ono sa licencom ne pije vode...počet ću za Olimpik navijat...pozdrav raji s Bistrika!!!
hm kad niko nece da komentariše: "brao dobar komentar!" i još like...eto...:-)
iako sam navijač želje,čestitam sarajevu na ovim stvarima,digli su nivo lige,e sad jedino ove plaćenike tj pretplaćenike otjerati
E tek su sad nahebali divovi kad pocu koristiti sve kapacitete hotela , nece ih Bog vise moci natjerati da igraju onako kako bi trebali da igraju , sminka je sad to :)
nisu mi ja sni ljudi iz FKS. svaki deseti dan potpišu nekog igrača, a u konkurenciji za sastav 15 igrača.. gdje su MItrevski, Barić,MIhojević,Purić,Benko,Kouadio? samo se kod nas certifikat čeka po 6-7 mjeseci.. *** ti upravu nesposobnu..
mislim da je malo kasno da se postane trener u 50-tim godinama
Trener možeš biti ti........ hahaha
rok trajanja trenera fk Sarajevo je 45 dan,bez obzira na ime i renome, a npr ser Alexa Fergusona bi otjerali za...hmm...20-tak dana.
dobro,dobro,samo se vi setajte do naslova prvaka ove lige kao sto ste obecavali. gl with that
Meho mi izgleda nekao iscrpljen, blijed a i smrso je bas, nego ima li istine da ce novi direktor biti Amir Pasic Faco ???
Sada je Sarajevo $azrilo :)
Ne znas ti Meho gdje si dosao
Ciganije i kluba hahahaahhahaha
Kako simbolično, propali klub u propalom hotelu :)
Sto ti je para.odmah pocnes ljude trosit kao cipele a imena postaju bitnija od rezultata.nece ni kodro birlt vise od par mjeseci.na zalost.