Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o čemu kurva o postenju
Čim gube, svi su im krivi
A da pokusate sa ABRAMOVIČEM!! HAHAH!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne osvaja titulu ko ima, već ko je naučio....
suljiću glupane moj retardirani
Nermin@ Kume smiri strasti malo. Zeza, šala, pošalica... Šta si se primio?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SAMO SE TAKO NESTO MOZE URADIT !!!! HORDE ZLA SARAJEVO 1987 .
TAN TARANTAN to zahtijeva od njih ............ ali iznesi i da je i kod vas bilo korupcije , veliki broj talenata nije uspio jer nije imao tatu ,babu, amidzu dajdzu da ga progura u prvi tim preko stele i davanja mita poltronima u fk Saraj'vu
Gospoda u akciji http://adf.ly/dw5FL
hahahah pa ko ste vi niste vi savez ili možda jeste, ali ste se uzdigli pa pravi ste bogovi ako ne divovi.
kod pitara nista novo...uvijek neko kriv...treba ih prozvat Kalimero...
Dino,jel ti to Tana zaprijetio,da ce te poslat na kineski buhljak,da tamo direktorises?!
Sudija je kriminalno ostetio klub sa Koseva.ANALIZA: Lopta je, jasno, isla prema GOL-AUT-u sto se iz prilozenog snimka i vidi.Golman je, jasno, podigao ruke sa ociglednom namjerom da uhvati loptu ali je procijenio da ona ide u GOL-AUT sto se iz prilozenog snimka i vidi.Nakon toga kriminalni i korumpirani sudija drsko i bezobrazno pokazuje na CENTAR. Buduci da je ovdje ispunjen samo jedan uvjet za fudbalsko pravilo GOL-AUT (u nasem slucaju samo GOL), jasno je da je bordo tim sa Koseva ostecen.Ako ovome dodamo jos i kvalitetnu igru Celika sve ukazuje na namjestenu utakmicu.Takodjer, N.K. Zeljeznicar u zadnjih par godina osvaja sve sto se moze osvojiti sto znaci da su se svi u fudbalskom savezu BiH urotili protiv nedvojbeno najjaceg kluba u BH Telecom Premier Ligi.U prilog ovome stoji i cinjenica da je njihov vlasnik biznismen TAN, koji vedri i oblaci po Engleskoj , angazovao jednog od najboljih trenera na Balkanu, a mozda i uze, da vodi najkvalitetniji igracki kadar u pomenutoj ligi
Bravo , svaka cast . Nadam da ce te uspjeti realizovat zamisljeno na posten nacin i da se ova komedija od nase lige okonca , krajnje je vrijeme . Inace simpatisem "plave" .
jebu vas golmani nadzite kakvog muslimana hehehe
Klub koji je blsiko povezan sa SDA, Islamskom zajednicom i kriminalom ne može govorit o poštenju...
Objavljuješ rat jel" ? Objavi primatu rat na terenu,pravi sportski i fudbalski.Objavi rat Čeliku kojeg nismo dobili u Zenici 13 godina,a o Širokom neću ni da pričam jer me stid.Tamo ratuj tata te penetriro !
Ne brukaj nas više zar ti nije dosta što si nas jučer izblamirao.Prestani se baviti i ti i ostali u upravi vanstadionskim temama.Da li si svjestan da ti ekipa poslije onakvih priprema nije za 90 minuta napravila pravu šansu protiv jednog Čelika ? Koncentriraj se jadniče na ekipu i na strašno loše pojedince u njoj.Spašavaj obraz kluba,a ne svoj !
al nijedan navijač sarajeva nije bio u zenici kakav je to strah dječurlija fol isprate na daleki put ko da idu na kup konfederacija,ma dino smijesan ugušiti će se u svojim govnima,široki šampion
JEBO VAM OSIM MATERR !! 19HZ87 !!
Ako je neko za istragu i procesuiranje onda si to ti koji si pustio Suljića,Huseinovića i Komazeca za nikakve pare.Za zatvora je ovaj tvoj golman ti on mater !