Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je za arhivu. Svi bi trebali ovo kopirati i pokazivati generacijama. Sad svi znaju zasto je Sarajevo No1 Klub u BiH.
E cega se ponose ovi pitari heheheeh to je žalosno ocam ....
Bolje ti je da gledas crtani Fifi i cvijetno drustvo nego da komentarises. Haj se malo igraj u pjesku sa kanticom i lopaticom..
Respect grande :) Citajte i gledajte o velikom BORDO klubu. Mozda ce jos neki klub iz BiH igrati na Old Traffordu ali u budućem zivotu! Utakmica jos stoji u arhivi MUTV, da Ferguson moze povremeno pogledati, da Vidic nauci koji fazon od Fazlagica, a Van der Sar od Muftica giganta. :) FCS-Institucija
lopta je definitivno bila van terena, logično je ako je udarila sa gornje strane prečke, nema teorije da nije prešla liniju, to se može zaključiti i kad se zaustavi snimka nakon što je igrač man vratio loptu, samo i dalje ne kontem kakva je priča sa fotoreporterom
nije mi baš jasno ovo sa reporterom. moguće je da je lopta bila van terena, ali koliko mogu vidjeti vratio je igrač mančestera, a ne reporter.
Kakav bolan reporter, fino se vidi da igrac Manchestera ulijece i vraca loptu nazad u sesnesterac!!! Jel ta lopta bila vani ili nije ne moze niko reci sa 100% sigurnoscu. Vjerovatno jeste bila vani ali nikakav reporter nije nabio loptu u polje nego igrac Man U.
ako Bog da opet uskoro
Alo ba Susicu,pa ko je došao u predkolo lige prvaka prije. Doveli smo Njukastl i bila je senzacija,poklopise zivota ti SARAJEVO JADNA LI TI SUDBA KAKVO TE JE NAPRAVILA UDBA f.k.tORPEDO
Ovo što neko reče da su tada svi fudbaleri pohađali visoko obrazovanje je prilično klimavo. Njih su uprave klubova formalno upisivale na razne fakultete pod pritiskom javnosti i partije jer je to tad bila društvena norma, ali je većina njih od škole vidjela samo loptu i svlačionicu. Što su onda svi živjeli od otvaranja ćevabdžinica i kafana kad prestanu igrati, ako su već obrazovani?
Hehehe, da sam znao da ce pisati, poslao bih im skeniranu kartu.. :) svaka cast za tekst
kazu zelji najveci uspjeh da je \"trebao\" igrati sa real madridom,pa djeco draga mi smo se sa manchesterom nadigravali na teatru snova,i opet nas englezi prevarise,al haj,da tad nisu pobijedili ne bi nikad bili ovako veliki klub !!!
SARAJEVO.HORDE,BOG I CARSIJA... Sreca i ljubav,ponos i nada-ime mog kluba,ime mog grada!!! LJubav za tebe mjere nema
Svaka cast za clanak , video je super !!
Da se ovo Manchesteru desilo jos uvijek bi se govorilo o \"istorijskoj nepravdi\" prema Manchesteru ali Britanci su takvi, licemjeri!