Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momci, jel iđamo u Gradišku? Aj nek mi neko javi ako da... Manijaci Tutin - Sandžak
Puna podrška Plišeku i novoj Upravi FKS. Samo naprijed, na dobrom ste putu bez obzira na opstrukcije Komiteta i BH nogometnih papaka iz ostalih Klubova!!!!!!!!!!
@bolo Još jedan pripadnik navijačke skupine SEKSUALNI MANIJACI!!!!!!!!!!!! Oni ne znaju komunicirati, oni samo LAJU!!!!!!!!!!!
dje ti je mama
http://i40.tinypic.com/w7iz5w.jpg http://i44.tinypic.com/11hghhx.png http://i43.tinypic.com/2d6ps2a.png
@Za Dimitrijeviće i ostale male klubove u BiH U mjesecu novembru 1967. godine fudbalski klub \"Sarajevo\" ugostilo je veliki Manchester United. Prvi susret odigran je na Koševu 15. novembra 1967. Bilo je prisutno oko 45 hiljada gledalaca. I pored brojnih prilika koje su imali Prljača, Musemić, Šiljkut i Fazlagić mreže su mirovale (završeno 0-0). U znak sječanja velike utakmice u posjetu, u naš klub, došao je novinar \"Red Issue\" časopisa. \"Red Issue\" je časopis navijača Manchester United-a. Novinar iz Engleske je razgovarao skoro sat vremena sa legendom našeg kluba Vahidinom Musemićem. Zaista nam je drago što tako veliki klub i pristalice istog poklanjaju toliko pažnje utakmici protiv FK Sarajevo.
Hajd sto nema hrane i virsli nego izgleda Torpedu iskljuceno i grijanje pa se plisani mora obuci kao da ide na Bjelasnicu al sreca tu je Sky Cola koja krila daje mozda gosti iz Gradacca donesu malo sljive-rakije da ugrije pitarcice ali moraju paziti da ne vide njihovi SDA sponzori.
@popara i hojrat Popara razgovarj sa svojim roditeljima i pitaj ih što te nisu odgojili? A hojrate reci brki da kupi kojeg igrače od Džekini tranši, nemoj da sve potroši na sudijsku organizaciju, pa ćete u Evropi opet gubiti sa 6 ili 7:0!!!!!!!!!!!
kunem vam se kako če vas plišani svuči u potok!
MI SMO SA SJEVERA , MI SMO LUDJACI , MAME NAM JE*U , SVI MANIJACI
hz - homo zajednica
od Želja se pjesma cuje,tica burek nam pakuje,naprijed zeljA nek se zna osim nam je slagiran...uljtras želja
RESPECT ZA PLISEKA, A IGRACI SU KATASTROFA !
Kakvi vi pitari, želja za sva vremena........ manijaci wolim was Manijaci Berane
SRCE NA TEREN, IGRAJTE ZA NAS, HORDE SANDZAK, HAJMO SVI U GLAS !
Malo je za jednog Kojasevica \"Sky Cola\", ili neka \"Jana\", ipak je to igrac dostizan kvalitetima kakvi su Messievi