Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabari, ne da su srece imali sinoc. GC ih je cijelo 2. pol drzao na njihovoj polovini. Hajrovicevu bombu u 76 minuti skida golman, mislim da i on sam ne zna kako. Al' ako hoces dalje, ne smijes kod kuce 2 gola primit.
ovaj u kafani pisao rezultate čuj salzburg dobio 2 0 a 7 0 za ove zato i traže radnike na klixu
ribery jarane ni meni nije ni sekunde jasno :O :O :O
Ne kontam ovo nikako: Novopečeni reprezentativac BiH Izet Hajrović ušao je u 75. minuti susreta i imao nekoliko odličnih prilika za poravnanje rezultata, ali mreža Fiorentine je ostala netaknuta u večerašnjem susretu. Nije valjda sam sebi mislio dati go, i kako je mreza Fiorentine ostala netaknuta, ako su izgubili 1:0
Članak za ne vjerovat...nit znaš gdje ni kako...
Aj Feyenoorda karine, sta bi od nakve ekipe