Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pridruzujem se jeb.anju ultrasove ma.jke!!! Ku.rvi nije bilo dovoljno prosli put..
Koji si ti bolesnik matere ti se naj*ebem papa*nske!Pa kako te nije sramota svak ti majku je*bo nac*sticku!Tebi je USTA*SO krivo sto se Ciro ne odrice svoje DOMOVINE kao sto ti radis kopile jedno,prokleto ti mliko mat*erino!Od danas proklet bio na svakom koraku,gdje cuo i gdje ne cuo majku ti jeb*em gluhu fasisto jedan!\"Polizi su*pak Ciri,noge mu ljubi jer je veci COVJEK od tebe pas ti majku je*bo !
ultras mostar = zadojeni primitivci i u.s.t.a.s.e al vole ovu stranicu malo je reci :)
Do juce je Tudjmanu svako jutro vezao pertle na cipelama, zaklinjo se da je veci Hrvata od kralja Zvonimira, a danas mu prsa poplavila od silnog udaranja dokazujuci svoje Bosanstvo?! Eto sjetio se Ciro da je rodjen u Travniku, a ocito zna i on, cim si rodjen u BiH ne mozes biti Hrvatom ili Srbinom, nego samo Bosanac. Ako ima Boga, bit ce po onoj; “treca sreca”, a onda dozivimo Ciru i kao trenera Srbije. Ciro ce tada kao i do sada, nadmasiti u bajkam bracu Grim, i vjerovatno ce tada sa srpskim nacionalnim salom oko vrata, tvrditi da je kao malo puzajuce dijete, upravo prohodao uz srpsko odnosno Zikino kolo?! Ako se zna da je prije tridesetak godina kao trener nogometnog kluba Pristina, bio veci Albanac i od samog Rugove a i dalje do Skender Bega, onda dobijemo rengetsku sliku Cirinog mentalnog sklopa, po kojoj je on izuzetno nacionalno promiskuitetan tip zbog cega opet sa svakom treneskom klupom mijenja i svoja krvna zrnca!