Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se, koliko god ovo poboljsalo ispravnost odluka nogomet ce izgubiti pravu drazu koju ima sada kada ljudske pogreske nekome pomognu a nekome odmognu. meni prvom ce biti manje zanimljivo kad vise ne budemo mogao psovati sucima! :D
protiv sam pretjerane modernizacije fudbala.. ovo bi moglo sprijeciti svadje.. smanjiti broj crvenih.. reducirati broj fajtova sa sudiom a sve to mi nekako umanjuje car fudbala kao neizvjesne igrice do samog kraja.. pogotovo ako se igra sa svabama eto toliko.. inace moglo bi se ovo testirati i u dnevnim i nocnim uslovima :)
klasična majorizacija! xD
jos nam samo ovo fali kao uslov da igramo na svojim stadionima
jos mallo pa ce roboti poceti i da sude i da igraju,,,
i red je bio vise, a ne da pola sata gledam snimak jel bio gol ili nije i opet mi na kraju ne bude jasno, a ako kojim slucajem nijedna kompanija ne zadovolji ukuse FIFE, onda ce biti svima jasna kakva mafija je u pitanju
danjim i nocnim uvjetima? koji je to jezik? mislim da se na juzno-slavenskim jezicima kaze \"dnevnim i nocnim uvjetima\"