Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutno je Manu Neuer najbolji golman na svijetu, pored toga sto brani najbolje ima tu dodatnu osobinu fenomenalnog pregleda igre i brzinu reagovanja koja izdvaja od ostalih golmana.
Neuer je ove godine bio najbolji
100%
sto nema begovica ? cccc za mene je iker broj jedan uvijek bio i ostao , nojer je imao dobru sezonu , ali evo u kojoj je to utakmici bajern nadigran pa da ih on cupao i vadio , vala nije ni u jednoj , branio normala imao dva suta u gol po svakoj utakmici :), samo iker ;d
Hajmo realno, Neuer i Čech su najviše pokazali, šta su sve skidali samo.
Buffon..
to Ikere ministre! idalje covjek na spisku najboljih golmana! i da naravno ocekujemo da ce se riberi javiti ovdje i reci kako on zasluzuje nagradu
odkud valdez majku mu staru??? mora da je neka greška a što se tiče Neuera realno bi on trebao uzeti titulu najboljeg golmana.
Neuer,naravno...
Mani
Iker je Iker! Ali,trebao je biti na listi Curtois
Grande gigi buffon ...
Koja je ovo glupost Begovic je bolji od Casilasa, Valdeza a Boga mi upitno je da li je trenutno Buffon bolji jer koliko grijesi na utakmicama Juventus. Sramota Begovic TOP 5 golmana svijeta.
a gdje je asmir?
De gea najbolji golman premier lige, a na ovoj listi cech ispred njega...