Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....joj nigerijanci indijanci, nemam nista protiv vas ali veceras bolje da vas nema kada vas poderemo necete znati u kojoj ste drzavi:)
LJudi obje ekipe ce se braniti ko lude, Iranci ionako jer ne znaju drugacije a Nigerijci jer znaju kako smo kuburili sa Slovacima i Litvancima koji su se samo branili. Nece biti lako ali MOZEMO obje ekipe dobiti
Ma ove sve nigga repke su bez mozga i ideje. Nigeri ništa protiv slabog Irana. Još je po meni Iran bio bolji.
Volim te BiH,duvaj te ga domaci dusmani!
Poslije utakmice u subotu tkz 'zmajevi' tj. ocerupane kokosi se vracaju kuci a onda svi u jedan glas, napred Hrvaskaaaa. :)
...na sabahu ti fameliju j...!!!
Nemoj kudit konja kojeg nisi probo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova Ti ćeš biti PRKOSNA, SLOBODNA I PONOSNA. Bosno i Hercegovino naša domovino !!!!!
Gubimo od irana jer dzeko sljivotres nemoze da trci a nezna da dribla
Ne znas ni ti da pises pa opet pokušavaš i nikom nista.
nikoga ne treba podcijenjivati i obadvije utakmice ce biti teske...
Pametno je to skontano, iako za Iran i ne treba puno snage...ima da ih poderemo!